Gigabyte SSD Nasıldır?

Gigabyte almayın. Kullandım ve arada bir ses, görüntü dropu giriyor. Çok nadir ama değiştirince sorun çözüldü.
Peki başka marka ne önerirsiniz? Mesela TOSHİBA?
Gigabyte almayın. Kullandım ve arada bir ses, görüntü dropu giriyor. Çok nadir ama değiştirince sorun çözüldü.
Hocam ortaya bi idda attınız gittiniz biraz açıklarmısınız ? Veya marka öneriniz varmı.

Son düzenleme:
Ben de arkadaşın aldığı Gigabyte SSD satın almayı düşünüyordum. Gerçekten de piyasadaki şu model kronik sorunlu, şunların ömrü fazla dayanmıyor, şunlar ses yapıyor vs. şikayetleri sürekli öne çıkıyor. Artık ben de ne alacağıma karar veremez oldum. Sadece Samsung mu almalıyız? Gibi sorular da kafamı kurcalıyor...

Gigabyte aldım bile hocam bu mesajı yazdığım gün

Kardeş ben gigabyte aldım taktım

benim de böyle bi düşüncem var açıkcası adata su 650 120 gb alacaktım yorumları ve tavsiyeleri görünce vazgeçtim 10-15 tl gibi bir fiyat farkıyla gigabyte alacağım galiba güzel duruyor sorun yaşacağımı zannetmiyorum

En azından adı GİGABYTE dedim aldım taktım ben hocam , ADATA Kronik sorunluymuş yoksa fiyat performans açısından bende çok git gellerde kaldım o yüzden GİGABYTE aldım şimdilik bi sorun yok çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…