Gigabyte Sumo Y (Omega) İncelemesi

Güç kaynağının marka ve modelini hatta resmini atabilir misin? Bende alacağım için merak ettim bir araştırayım nedir ne değildir diye.

Son düzenleme:

Led kapama düğmesi 20cm fanını da kapatıyor evet ama eğer kablosunu takarsanız tabii. Kendi kablolarıyla geliyor onlarla takıyorsunuz. Bu da kasanın içi ve kablo kontrolü kısmı. Gerçekten çok kullanışlı bir kablo yönetimi var.
PSU 12V kanalından kaç W güç veriyor? Bu arada güzel inceleme olmuş tebrikler.

Dediğim gibi kasalar hakkında çok bilgim yok o kadar teknik detayını bilmiyorum ama internette biraz gezinirseniz bulacağınıza eminim

Güç kaynağının marka ve modelini hatta resmini atabilir misin? Bende alacağım için merak ettim bir araştırayım nedir ne değildir diye.
Malesef kameram çok iyi değil o yüzden ancak bu kadar net oluyor. Cougar 700w Modüler PSU.

Bugün cuma namazından sonra bir arkadaşım alacak bu kasadan. Bende daha detaylı incelemiş olurum hem. Kendi sistemimi toplamaya da az kaldı zaten. Sağolun. Beğendim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…