Gigabyte Sumo Y (Omega) İncelemesi

Her fan için ayrı ayrı kontrolcü var demişsiniz fakat 3 adet kontrolcü var resimde birde kasa nasıl memnunmusunuz ?

Sumo y sıvı sogtma tavsiyesi alabilirmiyim sumo y kasa kullanıyorum iyi ama agır dolu 14 kg

Sumo y sıvı sogtma tavsiyesi alabilirmiyim sumo y kasa kullanıyorum iyi ama agır dolu 14 kg
Takılır neden takılmasın. Bende Corsair H100i kullanıyorum. 400r kasasıyla tabiri caizse eşek ölüsü gibi oldu. Sırtımda taşımadığım için sıkıntı yok.

Eğer elinden iş geliyor ise harddisk yuvasının yanında'ki yere zorlama ile 360 mm bile takılır ama zorlama ile. Üst tarafa 140 mm olan bir tane çok rahat takılır. Model kotlarını bilmiyorum ama 240 mm olan corsair, cooler master, silverstone yada güvendiğin diğer firmalar.
Cooler Master Seidon 240M Sıvı Soğutma Sistemi - Vatan Bilgisayar
Corsair Hydro Serisi™ H100i Sıvı Soğutma Sistemi - Vatan Bilgisayar
SilverStone Tundra Serisi TD02 Sıvı Soğutma Fiyatı
Bunlar çok rahat takılır.

Hocam bu kasadan bende satin aldim. fanlardan gelen kablo eridi yada yandimi demeliyim. Ve her pcyi acisimda biraz daha eriyor. Siz baglantiyi nasil yaptiniz. Ben direk psu dan gelen kablo ile fanlarin baglantisini sagladim. Siz farkli bir yol mu izlediniz yada benim kasa arizalimi. Psuda bir sorun yok ondan eminim. Lutfen yardimci olun.

arkadaşım ben bu kasanın 1000W lısını almayı düşünüyordum (Gigabyte Sumo Y 1000W ATX Siyah Kasa GZ-ZSUBWB ) fakat bu kasanın güç kaynağının hangi seltifika (gold- bronze-platinium) almış olduğunu araştırmalarım sonucunda bir neticeye varamadığım için power olmayan bir kasa aramaya başladım ve sonuç olarak Aerocool DS200 ( Aerocool DS200 2xUSB 3.0 2xUSB 2.0 LCD Fan Kontrolculu Siyah Fiyatı ) adlı kasayı almayı düşünüyorum. Acaba elindeki kasanın power seltifikası hakkında bir bilgin var mı? (power sertifikası verimliliği belirlemekte, verimlilikte güç tasarrufu anlamına gelmekte yani verimliliği %80 olan bir power verimliliği %90 olan power dan daha fazla enerji harcamakta)

Aynı kasadan bendede var arkadaşım acarken yanlışkla 120m fanın kontol butonu kırıldı direk bağlayınca ses yapıyor hızlı donuyor napmam lazım bir fikriniz varmı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…