Gigabyte Türkiye yetkili servisi nerede?

altincicadde

Hectopat
Ben Gigabyte anakartımı yetkili servise göndermek istiyorum ama internette kesin bir bilgiye ulaşamadım. Yanlış yere göndermek istemiyorum. Bilgisi olan adres ve iletişim bilgilerini paylaşabilir mi acaba?

Köpüğü yok kutu var ama.

Siz gene de bir arayın hocam nereden aldıysanız. İtopya'da köpük, kutu ve kutu içeri tam idtiyorlar. Yoksa kendin servise goturuyorsun.

Siz gene de bir arayın hocam nereden aldıysanız. İtopya'da köpük, kutu ve kutu içeri tam idtiyorlar. Yoksa kendin servise goturuyorsun.

Hocam merhaba pazartesi günü ekran kartını ve monitörü götüereceğim ServisPoint'e monitörü altında çizgiler çıkıyor diye ekran kartını ise ilk aldığım zamanlarda görüntü gelmiyordu monitöre şimdi bir şekilde düzeldi 2 side Gigabyte. Ekran kartının kutusu olduğu gibi duruyor monitörün ise kutusu duruyor sorum şu ne kadarlık bir süre beklediniz fazla bir süre bilgisayarsız kalmak istemiyorum işlerim oluyor.

Bende monitörü geçen hafta cuma günü servispointe kargoladım. Araya hafta sonu girdi ama bu hafta pazartesi günü monitöre değişim/iade raporu çıktı. Salı günü de itopya'ya faturam ve raporum ile bir mail yolladım ancak henüz geri dönüş alamadım. Değişim talep ettim bakalım bana ne verecekler. Yine aynı modeli gönderirlerse ve sıfırsa sorun yok ama mudaili adı alında kalitesiz bir şey sunarlarsa para iadesi talep edeceğim gibi duruyor. Şimdilik beklemedeyim. Sizin durumunuzda itopya size ne kadar süre içerisinde yardım etmişti?

Hocam en az 1 ya da 2 hafta sürebilir. Benim bir buçuk hafta sürmüştü. Yedek monitör vardı onunla idare etmiştim.

Bende de G24-F2 monitor var İtopya'ya kargolayacaktım ama direkt bahsettiginiz ServisPoint'e mi kargolasam direkt diye düşünüyorum sürec nasıl işliyor illa arayacak mıyız yoksa mail vs. atabileceğimiz bir yer var mı?

Hocam merhaba geç oldu kusura bakmayın ben bugün G24 F2'yi verdim ServisPoint'e bugün akşam değişim/iade çıktı 2023'te 4748 TL'ye almıştım iade alacağım ben onun yerine MSI'ın bir tane monitörü var arkadaş önerdi 2025'te çıktı 5K 200 Hz çok temiz gözüküyor onu aldım 10 Temmuz'da kargolayacaklarmış.

Merhaba İtopya'dan ürünüm dün ServisPoint'e geçti sanırım siz elden teslim yapmışsınız değişim süreci nasıl işkedi.

Son düzenleme:
Merhaba İtopya'dan ürünüm dün ServisPoint'e geçti sanırım siz elden teslim yapmışsınız değişim süreci nasıl işkedi.

İlk başta telefondaki hanımefeni dedi yok falan ama 2 ay öncesinde bir beyefendi getirebilirsiniz demişti bende dedim böyle böyle dediler önceden kadın yok mok dedi ben zorladım sonra dedi sorayım tamam getirebilrisiniz dedi monitörü elden verdim o günün akşamı iade/değişim kararı çıktı pazar günü gidip iade isteyecğim.

Ben İtopya'nın kendisine teslim ettim İtopya gönderdi 12 Haziran'dan beri İtopya'nın elinde ürün ServisPoint'e 4 Temmuz günü teslim edildi son gün olarak 16 Temmuz'u belirledim İtopya hakkında THH'ye başvuracağım ancak servis point hızlı bir süreç işlşyormuş umarım en kısa sürede sorunum çözülür (servis point için herhangi yorumda bulunmuyorum tüm sorunum İtopya ile alakalı)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…