Erdem kösekul Kilopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1 2 Ağustos 2015 #1 Merhaba. Gigabyte 990xa - ud3 modelinde bir anakart kullanıyorum ve bilgisayarı açarken resimde bulunan hatayı alıyorum. Bios pilini çıkarttım Jumper reset denedim ama hala aynı ekran ne yapabilirim acaba? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2015
Merhaba. Gigabyte 990xa - ud3 modelinde bir anakart kullanıyorum ve bilgisayarı açarken resimde bulunan hatayı alıyorum. Bios pilini çıkarttım Jumper reset denedim ama hala aynı ekran ne yapabilirim acaba? Teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 23 Eylül 2015 #2 Ana BIOS yongası hasar gördü sanırım. Dual BIOS kendiliğinden devreye girmeye çalışıyor ama sorun yaşıyor gibi. Bu rehbere bir bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ana BIOS yongası hasar gördü sanırım. Dual BIOS kendiliğinden devreye girmeye çalışıyor ama sorun yaşıyor gibi. Bu rehbere bir bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et