radyoaktif
Megapat
Daha fazla
İşlemciniz Pentium 4 551 değil mi?Lakin işlemci modelim, attığım ilk görselde yazıyor da ben mi göremedim?
İşlemciniz Pentium 4 551 değil mi?
Pentium 4 işlemcilerin hepsi ortak komut setlerini desteklemiyor. Benim de Windows 10 kuramadığım Pentium 4 sistemler oldu lakin gerekli komut setlerini destekleyen işlemci montajında düzeliyor.
İşlemciniz Pentium 4 551 değil mi?
Pentium 4 işlemcilerin hepsi ortak komut setlerini desteklemiyor. Benim de Windows 10 kuramadığım Pentium 4 sistemler oldu lakin gerekli komut setlerini destekleyen işlemci montajında düzeliyor.
İki tane P4 3.40 GHz işlemci var birisi 551 diğeri 650.Her Pentium 4 3.40Ghz olan işlemci 551 modeli mi oluyor ki öyle söylediniz bilmediğimden soruyorum?
Her komut seti Intel'in sitesinde belirtilmiyor. Araştırma ile ancak bilgi edinebilir.Lakin PAE (Physical Address Extension) komut setini destekleyip desteklemediğini nereden gördünüz zira resmi sitesinde bu özelliği göremedim, bu yüzden mi?
Evet her P4 işlemci Windows 10 için gerekli komut setini desteklemiyor. Ama destekleyen P4 işlemciler elbette var.Buradan da şunu diyebilir miyiz: Intel bir işlemciye Windows 10 yüklenebilmesi için hem XD hemde PAE özelliğinin olması gerekiyor?
8.1 için de PAE komut seti gerekli.Ve bilgisayar sahibinin beklediğine değmesi için, bilgisayara en azından Windows 8.1 kurabilir miyim? Nasıl olsa işlemcinin XD özelliği var. Yoksa Windows 8'de de mi PAE özelliği şart?
İki tane P4 3.40 GHz işlemci var birisi 551 diğeri 650.
Her komut seti Intel'in sitesinde belirtilmiyor. Araştırma ile ancak bilgi edinebilir.
Evet her P4 işlemci Windows 10 için gerekli komut setini desteklemiyor. Ama destekleyen P4 işlemciler elbette var.
8.1 için de PAE komut seti gerekli.
Bunlar bir kenara önce işlemci modelinizi belirtin.