Gigabyte vs. MSI vs. Zotac RTX 3060

Miraç Gürbüz

Hectopat
Daha fazla  

Hangisi daha iyi? Fiyatı bir şekilde ödeycem MSI'da tek fan var soğutmasından şüpheliyim. Zotac'te soğutmaya YouTube'dan baktığımda Gigabyte ekran kartına göre aralarında 5-6 derece fark ediyor. 75 dereceden yukarı çıktığı bile oluyor. Gigabyte 2 fanlı 69 dereceden yukarı çıkmadı. Ne tercih etmeliyim?

Ben Galax alır geçerdim, bu devirde sıfır RTX 3000 serisi alınacaksa en ekonomik olanına yönelmek en mantıklısı olacaktır. İkinci elde çok çok uyguna temiz ve garantilileri var malum.

MSI Aero zaten bu kapışmanın kartı değil, onu kafadan eleyebilirsin.

Bütçe söyle ona göre kart söyleyeyim ?

Bir de illa 3060 mı olacak 3060 Ti olmaz mı ? Vram kaç olacak ?

Bütçe söyle ona göre kart söyleyeyim?

Bir de illa 3060 mı olacak 3060 Ti olmaz mı? VRAM kaç olacak?

RTX 3060 kafi 8.5'dan fazla vermek istemiyorum ekran kartına staj parasıyla dizmeye çalışıyorum işlemci alacağım daha bu ay sonu 3500'e o yüzden AMD RX 6600XT vs. istemiyorum RTX 3060 DLSS teknolojisi yeterli olur bana.

RTX 3060 almak gibi bir niyetim var AMD kartlar çok ısınıyor NVIDIA'ya göre işlemci olarak tercihim AMD'den yana oldu ekran kartı olarak da RTX ve DLSS teknolojisi ilgimi çekiyor.

RTX 3060 kafi 8.5'dan fazla vermek istemiyorum ekran kartına staj parasıyla dizmeye çalışıyorum işlemci alacağım daha bu ay sonu 3500'e o yüzden AMD RX 6600XT vs. istemiyorum RTX 3060 DLSS teknolojisi yeterli olur bana.
Bu aralar yukarıdaki arkadaşın linkini attığı Galax marka 3060 12GB olanı tavsiye ediyorlar. Şahsen ben kullanmadım ama iyidir herhalde.

Ayak üstü benim kartı gömmesen iyiydi. 7500 TL'ye Galax'ı al 1000 TL cebinde kalsın çok büyük ihtimalle memnun kalırsın. Hepsini harcamak zorunda değilsin.

8.5'a kadar bütçem var ekran kartı sıcaklığıda önemli olduğu için tercihim ne olmalı diye merak ettim MSI ASUS Gigabyte bilindik markalar internetten baktığımda Galax INNO3D Zotac Gainward ghost gibi markalar 75 79 derece görüyor.

Ayak üstü benim kartı gömmesen iyiydi. 7500 TL'ye Galax'ı al 1000 TL cebinde kalsın çok büyük ihtimalle memnun kalırsın. Hepsini harcamak zorunda değilsin.
Düşünücem teşekkür ederim

Bu aralar yukarıdaki arkadaşın linkini attığı Galax marka 3060 12GB olanı tavsiye ediyorlar. Şahsen ben kullanmadım ama iyidir herhalde.
düşünücem teşekkür ederim

RTX 3060 almak gibi bir niyetim var AMD kartlar çok ısınıyor NVIDIA'ya göre işlemci olarak tercihim AMD'den yana oldu ekran kartı olarak da RTX ve DLSS teknolojisi ilgimi çekiyor.
Öncelikle AMD kartlar ısınıyor diye bir şey yok.

RTX de değil o teknoloji. RT. AMD kartlarla da kullanılabiliyor. DLSS yerine de FRS 2.0 var.

RTX 3060 almak gibi bir niyetim var AMD kartlar çok ısınıyor.

Bu seride NVIDIA kartlar daha çok güç tüketip daha çok ısınıyorlar. Bilgin birazcık eskide kalmış sanıyorum.

Kart sıcaklığına kullandığın kasa da etki eder. Örnek veriyorum hiç hava almayan kötü bir kasan varsa ASUS da soksan yüksek dereceler görürsün. İşlemcinde stok fan varsa bu da kasa içi sıcaklıkları artırabilir gibi.

Bu videodan da görecğein üzere normalde "ısınan" bir kart değil Galax modeli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…