Jaghre Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #11 Mustafa773 dedi: Sana kalmış, almak istiyorsan eğer alabilirsin. Ekran kartı degistiriliyorsa eğer değiştirmende fayda var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorucam onu, Galax harici önerebileceğiniz başka ekran kartı varmıdır onlarında özelliğine bakayım Galax ekran kartı kalmamışsa diye yedek bir kart
Mustafa773 dedi: Sana kalmış, almak istiyorsan eğer alabilirsin. Ekran kartı degistiriliyorsa eğer değiştirmende fayda var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorucam onu, Galax harici önerebileceğiniz başka ekran kartı varmıdır onlarında özelliğine bakayım Galax ekran kartı kalmamışsa diye yedek bir kart
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 13 Aralık 2023 #12 Jaghre dedi: Tamamdır soracağım onu, Galax harici önerebileceğiniz başka ekran kartı var mıdır onlarında özelliğine bakayım Galax ekran kartı kalmamışsa diye yedek bir kart Genişletmek için tıkla... Galax'ı kullanıp memnun kaldığım için önerdim, diğer markaları kullanmadığım için bilemiyorum. Yanlış yönlendirmeyeyim
Jaghre dedi: Tamamdır soracağım onu, Galax harici önerebileceğiniz başka ekran kartı var mıdır onlarında özelliğine bakayım Galax ekran kartı kalmamışsa diye yedek bir kart Genişletmek için tıkla... Galax'ı kullanıp memnun kaldığım için önerdim, diğer markaları kullanmadığım için bilemiyorum. Yanlış yönlendirmeyeyim
Jaghre Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #13 Mustafa773 dedi: Galax'ı kullanıp memnun kaldığım için önerdim, diğer markaları kullanmadığım için bilemiyorum. Yanlış yönlendirmeyeyim Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
Mustafa773 dedi: Galax'ı kullanıp memnun kaldığım için önerdim, diğer markaları kullanmadığım için bilemiyorum. Yanlış yönlendirmeyeyim Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.632 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2023 #14 Jaghre dedi: Onun yerine başka hangi 4060 ları önerirsiniz ? Bir önceki açtığım konuda sistem bileşenleri ve fiyatı yazıyor 4060 ve i5 13400F sistem özellikleri iyi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam rica etsem şu açtığınız konuya bakabilir misiniz?
Jaghre dedi: Onun yerine başka hangi 4060 ları önerirsiniz ? Bir önceki açtığım konuda sistem bileşenleri ve fiyatı yazıyor 4060 ve i5 13400F sistem özellikleri iyi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam rica etsem şu açtığınız konuya bakabilir misiniz?
Jaghre Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #15 LorrieNN dedi: Hocam rica etsem şu açtığınız konuya bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hemen.
LorrieNN dedi: Hocam rica etsem şu açtığınız konuya bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hemen.
Morphia Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Ohio 16 Mart 2024 #16 Jaghre dedi: Tamamdır sorucam onu, Galax harici önerebileceğiniz başka ekran kartı varmıdır onlarında özelliğine bakayım Galax ekran kartı kalmamışsa diye yedek bir kart Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam Windforce’u?
Jaghre dedi: Tamamdır sorucam onu, Galax harici önerebileceğiniz başka ekran kartı varmıdır onlarında özelliğine bakayım Galax ekran kartı kalmamışsa diye yedek bir kart Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam Windforce’u?
Jaghre Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #17 Morphia dedi: Aldınız mı hocam Windforce’u? Genişletmek için tıkla... Hayır almadım.
Morphia Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Ohio 16 Mart 2024 #18 Hangi ekran kartına sahipsiniz peki hocam?
Jaghre Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #19 Morphia dedi: Hangi ekran kartına sahipsiniz peki hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS Geforce RTX 4060 Ti DUAL OC 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit araştırdım biraz daha ve bunu almayı tercih ettim.
Morphia dedi: Hangi ekran kartına sahipsiniz peki hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS Geforce RTX 4060 Ti DUAL OC 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit araştırdım biraz daha ve bunu almayı tercih ettim.
Morphia Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Ohio 17 Mart 2024 #20 Hayırlı olsun hocam. Mecburen Windforce aldım ben de, ama siparişi iptal mi etsem diye düşünüyorum.