Gigabyte Windforce GTX 1650 OC sıkıntısı nedir?

Xeverness

Hectopat
Başlıkta yazan ekran kartını almayı düşünüyorum fakat forumda birkaç konuda kartın sıkıntılı olduğuna değinilmiş. Sıkıntısının ne olduğundan çok bahsedilmemiş. Acaba bu kartın sıkıntısı nedir neden alınmaz? 100 TL daha fazla verip GDDR5 olan MSI modelini de alabilirim. Çok çok zorlarsam TUF'ta alabilirim.Fazla para vermeye değer mi. Sizce hangisini almalıyım?

Gigabyte: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 1650 Windforce OC 4 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
MSI: MSI NVIDIA GeForce GTX 1650 Ventus XS 4G OCV1 4 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
ASUS: ASUS TUF Nvidia GeForce GTX 1650 4GB Power OC Edition oyun grafik kartı (GDDR6 bellek, PCIe 3.0, 1x HDMI 2.0b, 1x DVI, 1x ekran bağlantı noktası 1.4, TUF-GTX1650-O4GD6-P-GAMING): Amazon.com.tr

Windforce'yi alabilirsin , evet soğutması iyi değil ama 3 5 derece serin çalışacak diye 300 400 TL vermeye değmez o paraya işlemcinizi yada RAM'inizi yükselmek daha mantıklı olur.

Soğutma performansı kötü, Ventus'un da çok iyi bir soğutması yok ama Windforce yerine tercih edilebilir.
Windforce'yi alabilirsin , evet soğutması iyi değil ama 3 5 derece serin çalışacak diye 300 400 TL vermeye değmez o paraya işlemcinizi yada RAM'inizi yükselmek daha mantıklı olur.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Son olarak soruyorum. Sitelere kısa sürede ürün listeleme yapıyorlar. Aynı fiyata Windforce mu yoksa dual mini Asus mu?

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Son olarak soruyorum. Sitelere kısa sürede ürün listeleme yapıyorlar. Aynı fiyata Windforce mu yoksa dual mini Asus mu?

Asus'un soğutması ve tasarımı daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı