Gigabyte Windforce RTX 4070 Ti Super alınır mı?

N11'de taksitli Galax buldum. Gigabaytı iade edip onu aldım. Hepinize teşekkürler arkadaşlar.
Hocam merhabalar ben de windforce v2 rtx 4080 super kullanıcısıydım 2 kere değişim yaptım 3 kartta da coil whine mevcuttu, şimdi firmayla mahkemelik olduk. Windforce serisinde az miktarda kullanılan bobin sayısı ve düşük kalitede kullanılan komponentler yüzünden kronik coil whine cızırtısı sorunu olduğunu düşünüyorum. Yine Gigabyte’ın Gaming OC ve Aorus Master model kartları da tam tersi piyasa da bulunabilecek en kaliteli kartlardan diyebilirim, Galax kartınız hayırlı olsun, oyun oynarken cızırtı geliyor mu acaba?

Geçmiş olsun. O kadar para verip bunlarla uğraşmak kötü durum. Hele ki mahkeme falan bizimki bir ülkede adalet çok nadir ve zor ulaşılabilen bir şey. Umarım hakkınız mahkemece teslim edilir. Gelişmeleri yazarsanız sevinirim. Kart bugün ulaştı. Akşam deneyeceğim. Umarım uzun vadede üzmez. Ben de ilk kez galax kullanacağım

merhaba tekrar. 2 gündür kullanıyorum. şimdilik iyi.

Son düzenleme:
Merhaba hocam güncellemeniz için teşekkürler. Memnun olmanıza çok sevindim. Merak ettiğim şey ise; yüksek FPS alabileceğiniz bir oyunun içinde ve menüsündeyken kartınızdan herhangi bir cızırtı sesi geliyor mu? yoksa hiçbir ses gelmeden normal çalışıyor mu? Gerçekten merak ediyorum coil whinesız kart var mı diye

Galax 4070S Ex Gamer kullanıyorum ve CW yok. Bundan önce Ventus 2080S kullanıyordum ve onda da yoktu. Galiba baya şanslıyım.

Galax güzeldir hocam güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…