Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.310 Makaleler 42 Çözümler 275 4 Eylül 2020 #61 İşlemci zaten IHS arasında lehimle geliyor, pek gerekli bir hareket değil. BIOS sıfırlama yap, OC hatalı ise sıfırlar ayarları.
İşlemci zaten IHS arasında lehimle geliyor, pek gerekli bir hareket değil. BIOS sıfırlama yap, OC hatalı ise sıfırlar ayarları.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #62 Mithat Berhan dedi: İşlemci zaten ıhs arasında lehimle geliyor, pek gerekli bir hareket değil. BIOS sıfırlama yap, OC hatalı ise sıfırlar ayarları. Genişletmek için tıkla... Çok sıfırladım. Fayda etmedi. Zaten şimdi sipariş ettim yeni kartı. Bunu garantiye verip satacağım.
Mithat Berhan dedi: İşlemci zaten ıhs arasında lehimle geliyor, pek gerekli bir hareket değil. BIOS sıfırlama yap, OC hatalı ise sıfırlar ayarları. Genişletmek için tıkla... Çok sıfırladım. Fayda etmedi. Zaten şimdi sipariş ettim yeni kartı. Bunu garantiye verip satacağım.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 4 Eylül 2020 #63 Anakart tercihin yanlış olmuş madem overclock ile yüksek hızlar hedefliyorsun. MSI X570 Unify alacaktın.
Anakart tercihin yanlış olmuş madem overclock ile yüksek hızlar hedefliyorsun. MSI X570 Unify alacaktın.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #64 CJack60 dedi: Anakart tercihin yanlış olmuş madem overclock ile yüksek hızlar hedefliyorsun. MSI X570 unify alacaktın. Genişletmek için tıkla... Maalesef o kadar çıkamazdım fiyat konusunda.
CJack60 dedi: Anakart tercihin yanlış olmuş madem overclock ile yüksek hızlar hedefliyorsun. MSI X570 unify alacaktın. Genişletmek için tıkla... Maalesef o kadar çıkamazdım fiyat konusunda.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.310 Makaleler 42 Çözümler 275 4 Eylül 2020 #65 @CJack60 diğer konuda arkadaşa attım ancak öyle kaldı. X570 anakart önerisi - Technopat Sosyal 2750TL'ye önermiştim ben.
@CJack60 diğer konuda arkadaşa attım ancak öyle kaldı. X570 anakart önerisi - Technopat Sosyal 2750TL'ye önermiştim ben.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #66 Mithat Berhan dedi: @CJack60 diğer konuda arkadaşa attım ancak öyle kaldı. X570 anakart önerisi - Technopat Sosyal 2750TL'ye önermiştim ben. Genişletmek için tıkla... Babam o siteye güvenmiyor.
Mithat Berhan dedi: @CJack60 diğer konuda arkadaşa attım ancak öyle kaldı. X570 anakart önerisi - Technopat Sosyal 2750TL'ye önermiştim ben. Genişletmek için tıkla... Babam o siteye güvenmiyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.310 Makaleler 42 Çözümler 275 4 Eylül 2020 #67 Technopat sistemlerini de QP üzerinden topluyor. Ayrıca konu açabilirsiniz, size gereken cevap verilecektir.
Technopat sistemlerini de QP üzerinden topluyor. Ayrıca konu açabilirsiniz, size gereken cevap verilecektir.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #68 Mithat Berhan dedi: Technopat sistemlerini de QP üzerinden topluyor. Ayrıca konu açabilirsiniz, size gereken cevap verilecektir. Genişletmek için tıkla... Bilmez misiniz eski kafa işte. Bende diyorum ama sadece N11, Gittigidiyor ve Hepsiburada üzerinden alışveriş yapar.
Mithat Berhan dedi: Technopat sistemlerini de QP üzerinden topluyor. Ayrıca konu açabilirsiniz, size gereken cevap verilecektir. Genişletmek için tıkla... Bilmez misiniz eski kafa işte. Bende diyorum ama sadece N11, Gittigidiyor ve Hepsiburada üzerinden alışveriş yapar.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.310 Makaleler 42 Çözümler 275 4 Eylül 2020 #69 QP'nin Hepsiburada, N11 ve türevi yerlerde de satışı var. İsterseniz oradan da bakabilirsiniz, ama komisyon gibi şeylerden fiyat farkı olabilir.
QP'nin Hepsiburada, N11 ve türevi yerlerde de satışı var. İsterseniz oradan da bakabilirsiniz, ama komisyon gibi şeylerden fiyat farkı olabilir.