Elimde; Gigabyte Aorus 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram Fiyatı RAM mevcut. İkisi normal RAM, diğer ikisi demo olarak slotlar boş kalmasın diye tasarlanmış kit. Aorus anakartta 5+1 ses kanalı var diyor. MSI olan modelde ise 7+1 olarak belirtilmiş. SS Arctis 5 2019 Edition kullanıyorum ve haliyle 7.1 ses sistemine sahip kulaklığım. Bu yüzden MSI olan modeli mi almam daha mantıklı? Ayrıca Aorus RAM ile MSI anakart RGB olarak senkronize bir şekilde çalışır mı?
HB üzerinde indirim varken almıştım. 1050 TL'ye satın almıştım. Şu anki fiyatı; Gigabyte Aorus 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram Fiyatı
Gigabyte olan modelin 5+1 ses kartının olması kulaklığıma herhangi bir olumsuz etkisi olmaz değil mi?
Ben ses kartındaki durumu tam anlayamadım. Kulaklığım 7.1 zaten ama anakarttaki ses kartının bir etkisi olur mu yani? @261538 Rica etsem biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz?
Açıkçası 1500 TL'nin üzerine çıkamıyorum anakart konusunda. Belirttiğim bütçeye uygun bir öneriniz var mı? Ayrıca bu 5+1 veya 7+1 gibi anakart üzerindeki ses yongası konusundaki belirsizliğim devam ediyor. Rica etsem bilginize varsa aydınlatır mısınız?
++
Elimde; Gigabyte Aorus 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram Fiyatı RAM mevcut. İkisi normal RAM, diğer ikisi demo olarak slotlar boş kalmasın diye tasarlanmış kit. Aorus anakartta 5+1 ses kanalı var diyor. MSI olan modelde ise 7+1 olarak belirtilmiş. SS Arctis 5 2019 Edition kullanıyorum ve haliyle 7.1 ses sistemine sahip kulaklığım. Bu yüzden MSI olan modeli mi almam daha mantıklı? Ayrıca Aorus RAM ile MSI anakart RGB olarak senkronize bir şekilde çalışır mı?