Gigabyte X570 Gaming X vs MSI MPG X570 Gaming Plus

Daha geçmedi elime. Geçince bende göndereceğim. Cuma günü gelir sanırım.
İnternet alışverişi için kalmamış vatanda. Ben internetten almıştım. Başka yerlerden bakabilirsin.
Eki Görüntüle 417149
Anakartı kullanma şansın oldu mu? Bende aynısından sipariş ettim, deneyimlerini paylaşırsan sevinirim bro.

Son düzenleme:

Anakartı kullanma şansın oldu mu? Bende aynısından sipariş ettim, deneyimlerini paylaşırsan sevinirim bro.
Hele bi işlemci ile ekran kartı gelsin. Kaldı ki ağustos sonuna kadar anca gelir ekran kartı. 2080 super düşünüyorum yanına da 3700x yada 3800x alıcam.

Merhabalar ,

Dün vatan bilgisayardan aldım ürün gayet anlatıldığı gibi fan 60 dereceye gelmeden devreye girmiyor sıcaklık kontrolü iyi rgb detaylar hoş durmuş. Ayrıca wi-fi desteği çok güzel ayrıca aparat takmana gerek kalmıyor. işlemci olarak r5 3600 taktım ama ileride daha iyi bir işlemci almayı düşünüyorum. Ram olarakta g-skill ddr4 16 gb (2*8) 3000 mhgz ram kullanıyorum. İlk deneyim olarak çok memnun kaldım. Overclock henüz denemedim parçaları yükselttikçe oc yönelebilirim.

Benim de bugün gelmiş işyerine arkadaş teslim almış. Çalıştığım için cumartesi veya pazar takabilirim ancak. Bakalım bende ileride 3700X almayı düşünüyorum ama, şu an almamın sebebi hediyesi olması uyguna geliyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…