- Ankartım GA X58A UD3R REV 1.0 BİOS F8A
- Ekran Kart Sapphire RX570
- İşlemci X5670
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,Arkadaşlar anakart özelliklerinde 2200 MHz kadar desteklediği yazıyor. RAM performans için 2400 MHz RAM takıp 2200 çalıştırmak istiyorum fakat yabancı bir forum sitesinde aynı anakart 2400 denendiğini stabil 1600'de çalıştığına dair konu gördüm. Hangi RAM stabil max MHz değerinde çalışır acaba Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler.
- Ankartım GA X58A UD3R REV 1.0 BİOS F8A
- Ekran Kart Sapphire RX570
- İşlemci X5670
sorun yok pc aldım anakart sadece almadım yani içinde bu anakart vardı.Sizde aynısımı var?Merhabalar,
Alakasız olacak özür dilerim fakat anakartı nerden ve ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim acaba ?
Yok fakat x58 anakart ve x5675 işlemci ile bir sistem dizmeyi düşünüyorum.sorun yok pc aldım anakart sadece almadım yani içinde bu anakart vardı.Sizde aynısımı var?
birde bu sisteme işletim sistemi olarak ne düşünüyor sunuzMerhaba merak ettim kudura bakmayın ama bu anakartın 2 farklı sürümü var. Elinizdeki anakart acaba hangisi söyler misiniz?
1. sürümü: GA-X58A-UD3R (rev. 1.0) | Motherboard - GIGABYTE Global
2. sürümü:GA-X58A-UD3R (rev. 2.0) | Motherboard - GIGABYTE Global
Sormamın sebebi ise aynı işlemvi ile sistem toplamak istiyorum. Önüme de bu anakart çıktı. 2 farklı sürüm olduğu için hangisi alacağımı anlayamadım. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.
bicer79 merhaba kardeş bu anakarttan bende aldım daha gelmedi elimde 1600 mhz ram var ama aldıgım yer 1600 mhz rami desteklimyor dedi napacağım ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.