Gigabyte X870 Aorus Elite siparişi iptal edilmeli mi?

UnFcKiBle

Kilopat
Arkadaşlar 9800x3D siparişim elime ulaşır ulaşmaz 13.800 TL'ye Gigabyte X870 Aorus Elite sipariş ettim. Ancak sonrasında acaba çok mu aşırıya kaçtım düşüncesi oluştu kafamda. Bir anakarta bu kadar para vermek ne kadar mantıklı? Tamam soğutması vs önemli ancak ben bu sistemi 9070XT ile birlikte sadece oyun amaçlı kullanacağım, o yüzden kafam allak bullak oldu. Kargoya ürün henüz verilmemişken sizce iptal edip indirim mi kovalamalıyım? Ya da düz bir B850 alıp geçeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız anakart gerçekten çok üst düzey bir anakart, ben de sizin gibi düşünüp muhtemelen 6-8K arası bir anakart alırdım. Bu kadarı bence gereksiz ama bütçe varsa da bu kadar takmayın derim.

Alacağınız B850 kaça gelecek ki? Uğraşmaya değer bir fark oluşuyorsa iptal düşünülebilir fakat ben iptal etmezdim.

8-9k civarına B850'ler mevcut mesela Gigabyte Eagle B850 veya mATX bir anakarta da düşülebilir.

Aldığınız anakart gerçekten çok üst düzey bir anakart, ben de sizin gibi düşünüp muhtemelen 6-8k arası bir anakart alırdım. Bu kadarı bence gereksiz ama bütçe varsa da bu kadar takmayın derim.

Yani bütçe var hocam da zorlamayla işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…