Gigabyte X99 UD4 siyah ekran veriyor

• Konuyu başlatan Juxss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 309

Juxss

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İyi sosyaller dilerim Gigabyte'ın e-Support bölümünden destek isteyerek son BIOS Update'ini istedim. Daha önceden BIOS'um F24C di bana F24D'yi gönderdiler BIOS'u güncelledim. Fakat görüntü gelmiyor. Fanlar çalışıyor CPU fanlar çalışıyor elektrik geliyor. Ama ekran ışığı turuncu hiç görüntü gelmiyor siyah ekranda kalıyor. Dualbios bir anakart recovery yaptıramadım ya da yapmıyor. CLR_CMOS yaptım. PSU'dan güç kestim. Tekrar CLR_CMOS yaptım. Olmadı RAM'leri söktüm BIOS pilini çıkartıp bekledim. Yine olmadı RAM'leri tek tek denedim hiçbirinde görüntü gelmedi bu konuda yardım edebilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartta qflash+ özelliği var, farklı bir BIOS dosyasını USB'ye atıp, ismini Gigabyte.bin yapın, bir tane de ismini değiştirmeden atın, 2 dosya olsun, anakartın arkasındaki beyaz USB portuna USB'yi takın, sistenin açma butonuna basıp bekleyin, anakart üzerinde flash LED'i yanıp sönmeye başlaması lazım, o sönene kadar bekleyin.

Çok teşekkür ederim deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…