Gigabyte Z170X Gaming vs MSI Z170A Gaming 5 vs Asus Maximus VIII Ranger

luq61tr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bundan önce asus z170 pro gaming anakartım vardı arızalandı servise yolladım ve para iadesi aldım. Şimdi 50-100 daha katıp daha iyi bir anakart almayı düşünüyorum. En fazla 130 tl falan katabilirim. Önerileriniz nelerdir? Anakartlar arası fark göremiyorum asusun AI suite uygulamasını çok sevmiştim ve şu ürünlerde aklım kaldı.

Gigabyte z170x gaming 5-7
Msi z170a gaming 5
Asus maximux vııı ranger

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte gaming 7 üst seviye bir oyuncu anakartı incelemelerini gördüm msi gaming 7 den daha çok beğenmişlerdi hangi siteydi tam hatırlamıyorum ama. Mümkünse Gigabyte gaming 7 tercih et . Msi markasının z170 modellerini nedense pek beğenmedim kullananlardan ve diğer sitedeki yorumlardan çıkarımlarımla gaming m3, krait baya kötü olmuş. Msi gaming pro ve gaming m5 iyi modelleri bu seride fakat bence gigabyte ve asus genel olarak daha sağlam anakart üretiyorlar msi daha çok özelliğe yüklenen bir firma gibi daha iyi ses, daha iyi o.c performansı gibi. Bileşen kalitesi olarak ''bence'' gigabyte ve asus daha önde bende asus anakart var 10 senedir bozulmadı, bir arkadaş da ise gigabyte var onda da 13 senedir devam ediyor. Msi kötü anlamı çıkmasın buradan o yüzden bence yi tırnak içinde yazdım ben bu yazdıkların arasında gaming 7 , 2. olarak asus tercih ederdim.

Msi Z170A Gaming Pro'ya baktın mı hiç ? . Güzel bir anakarttır. Birde sorunlar çıkabilir doğaldır o anakartta güzel bir anakarttır hemen harcamasaydın değişim alabilirdin :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı