XARON
Kilopat
Daha önce forumda gezdim, konulara göz attım ardından videoları izleyerek denedim fakat dual boot yapmak istediğim için yanlış birşey yaptım ve verilerim patates oldu. İkinci bir disk satın aldım (HDD) ve şimdi sorunsuz bir şekilde kurulumu gerçekleştirmek istiyorum. Donanımım uyumlu mu? Uyumlu ise hangi sürümü kurmam gerekli?
Sistemim:
Asus 1080Ti Rog
Intel Core i7 7700K
Gigabyte Z270X-Ultra Gaming
16 GB Corsair Vengeance 3000MHz RAM
Daha önce başarısız kurulum gerçekleştirdiğim için ve kendime bu konuda pek güvenmediğim için ikinci satın aldığım disk üzerine kurulum gerçekleştirmek istiyorum. İncelemem gereken konuların linklerini paylaşır ve sürüm & donanım hakkında tavsiye verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Ek olarak: Videolarda, konularda anlatılan yönergeler bazen benim yaşadıklarım ile aynı olmuyor. Ortada kalıyorum.
Sistemim:
Asus 1080Ti Rog
Intel Core i7 7700K
Gigabyte Z270X-Ultra Gaming
16 GB Corsair Vengeance 3000MHz RAM
Daha önce başarısız kurulum gerçekleştirdiğim için ve kendime bu konuda pek güvenmediğim için ikinci satın aldığım disk üzerine kurulum gerçekleştirmek istiyorum. İncelemem gereken konuların linklerini paylaşır ve sürüm & donanım hakkında tavsiye verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Ek olarak: Videolarda, konularda anlatılan yönergeler bazen benim yaşadıklarım ile aynı olmuyor. Ortada kalıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: