huseyincbk Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 22 17 Haziran 2020 #1 Gigabyte Z390-D anakart kullanıyorum. Hackintosh için kapsamlı BIOS ayarı arıyorum var mı acil yardımcı olabilecek? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2020
Gigabyte Z390-D anakart kullanıyorum. Hackintosh için kapsamlı BIOS ayarı arıyorum var mı acil yardımcı olabilecek? Şimdiden teşekkürler.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.045 Makaleler 63 Çözümler 171 17 Haziran 2020 #2 Rehber videosunda Gigabyte Z370 veya 390 kullanılıyordu sanırım. O videoya göre yapabilirsin dostum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rehber videosunda Gigabyte Z370 veya 390 kullanılıyordu sanırım. O videoya göre yapabilirsin dostum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
huseyincbk Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 22 18 Haziran 2020 #3 tristessehivernale dedi: Rehber videosunda Gigabyte Z370 veya 390 kullanılıyordu sanırım. O videoya göre yapabilirsin dostum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... CSM support kapatamıyorum, sorun olur mu acaba? Benimle aynı anakart, aynı versiyon kullanan ve Hackintosh yapmış bir babayiğide ihtiyacım var. Kurulumun tamamlanmasına 2 dakika kala ekran karardı ve reset attı ama ekran hala siyah. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2020
tristessehivernale dedi: Rehber videosunda Gigabyte Z370 veya 390 kullanılıyordu sanırım. O videoya göre yapabilirsin dostum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... CSM support kapatamıyorum, sorun olur mu acaba? Benimle aynı anakart, aynı versiyon kullanan ve Hackintosh yapmış bir babayiğide ihtiyacım var. Kurulumun tamamlanmasına 2 dakika kala ekran karardı ve reset attı ama ekran hala siyah.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.045 Makaleler 63 Çözümler 171 18 Haziran 2020 #4 Bu konu BIOS ayar önerisi, aldığın hata için kategoride yeni bir konu aç. CSM supportu nasıl kapatamıyorsun?
Bu konu BIOS ayar önerisi, aldığın hata için kategoride yeni bir konu aç. CSM supportu nasıl kapatamıyorsun?
huseyincbk Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 22 18 Haziran 2020 #5 tristessehivernale dedi: Bu konu BIOS ayar önerisi, aldığın hata için kategoride yeni bir konu aç. CSM supportu nasıl kapatamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Tamamdır yeni konu açayım, csm support disable yaptıktan sonra save exit dediğimde dümdüz siyah ekran geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2020
tristessehivernale dedi: Bu konu BIOS ayar önerisi, aldığın hata için kategoride yeni bir konu aç. CSM supportu nasıl kapatamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Tamamdır yeni konu açayım, csm support disable yaptıktan sonra save exit dediğimde dümdüz siyah ekran geliyor.