Çözüldü Gigabyte Z390 GAMING X anakartta TPM nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ExHextra

Hectopat
24.06.2021 tarihinde Windows 11'in tanıtılması ile birlikte ben de Microsoft'un yayınladığı "Windows PC Health Check" yazılımını bilgisayarıma indirdim. Fakat Windows 11'i çalıştırıp çalıştırmayacağını denetlediğimde Windows 11'in çalışması için TPM ayarını BIOS'tan aktifleştirmem gerektiğini öğrendim. İnternetten araştırdım fakat Gigabyte anakartlar ile ilgili bir rehber bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Çözüm
TPM bir güvenlik modülü. Fiziksel olarak da olması gerekir. BIOS Features bölümünde olabilir. Z97X Gaming 3'de orada diye hatırlıyorum. Bende Intel TXT LT olarak gözüküyor. Sizde Trusted olarak da gözükebilir. Genelde anakartlarda olmuyor. Sonradan takılıyor.
TPM bir güvenlik modülü. Fiziksel olarak da olması gerekir. BIOS Features bölümünde olabilir. Z97X Gaming 3'de orada diye hatırlıyorum. Bende Intel TXT LT olarak gözüküyor. Sizde Trusted olarak da gözükebilir. Genelde anakartlarda olmuyor. Sonradan takılıyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…