A Abdulkadir DÖNMEZ2334 Hectopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #11 Mithat Berhan dedi: Z serisi anakart olduğu sürece çalıştırması lazım. Bu arada şimdi farkettim de, TR'de hep SI kod adıyla geçenler var. Bu da beyaz kutu ile satılan model demek. Genişletmek için tıkla... Beyaz kutunun bir farkı yok sanırım sadece maliyet açısından yapılıyor diye biliyorum.
Mithat Berhan dedi: Z serisi anakart olduğu sürece çalıştırması lazım. Bu arada şimdi farkettim de, TR'de hep SI kod adıyla geçenler var. Bu da beyaz kutu ile satılan model demek. Genişletmek için tıkla... Beyaz kutunun bir farkı yok sanırım sadece maliyet açısından yapılıyor diye biliyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 28 Ocak 2021 #12 Evet ucuz olması için.
W3lys4 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 703 Yer USA , Illinois 20 Mart 2021 #13 Abdulkadir DÖNMEZ2334 dedi: Merhaba, Gigabyte Z490 UD, ASUS Prime Z490M-PLUS bu iki anakartlardan hangisini tercih etmeliyim veya bu fiyat bandında daha iyisi varsa önerirseniz çok sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gigabyte Z490 ud. Ama ben olsam ikisini de almam bütçem yetiyorsa Z490 vision g alırdım.
Abdulkadir DÖNMEZ2334 dedi: Merhaba, Gigabyte Z490 UD, ASUS Prime Z490M-PLUS bu iki anakartlardan hangisini tercih etmeliyim veya bu fiyat bandında daha iyisi varsa önerirseniz çok sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gigabyte Z490 ud. Ama ben olsam ikisini de almam bütçem yetiyorsa Z490 vision g alırdım.