süleymanekiz Picopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #11 İki Adam dedi: Bunu alsın. Asrock Z490M Pro4 Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Asrock Z490M Pro4 Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Ama kasayı satıp ATX kasa alabilme imkanı varsa bu. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Gerçekten güzel bir seçenek, 200 TL farkla daha çok daha iyi bir anakart, teşekkürler.
İki Adam dedi: Bunu alsın. Asrock Z490M Pro4 Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Asrock Z490M Pro4 Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Ama kasayı satıp ATX kasa alabilme imkanı varsa bu. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Gerçekten güzel bir seçenek, 200 TL farkla daha çok daha iyi bir anakart, teşekkürler.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Mart 2021 #12 süleymanekiz dedi: bilmiyorum modelini sorup geliyorum Aerocool Atomic 500 W ARGB Fanlı Micro ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe kasası bu. Genişletmek için tıkla... Hocam kasa ATX'de destekliyor, attıklarımdan birini alabilir.
süleymanekiz dedi: bilmiyorum modelini sorup geliyorum Aerocool Atomic 500 W ARGB Fanlı Micro ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe kasası bu. Genişletmek için tıkla... Hocam kasa ATX'de destekliyor, attıklarımdan birini alabilir.
süleymanekiz Picopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #13 Dreamy Bull dedi: Hocam kasa ATX'de destekliyor, attıklarımdan birini alabilir. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor hocam.
Dreamy Bull dedi: Hocam kasa ATX'de destekliyor, attıklarımdan birini alabilir. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor hocam.