Ses kartını sökün bi defa. Sonrasında Graphics Enabler seçili kalsın. Ekran kartınız biraz eski. Sizin daha çok sürücü kısmında customization yapmanız lazım. Ondan sonra benim yapabileceğim pek bir şey yok. Deneme yanılma...
Yok hocam internet var zaten ama mac i yeni kurdum internete baglanamiyor. Ethernet ile baglaniyorum bagli oldugunu gosteriyor ip de aliyor ama internet baglantisi yok diyor.
Anladım. MAC i kapattım . Açmaya çalıştım açılmıyor bu iş baya sıkıntılı. Şimdi tekrar kuruyorum.
Kurduktan sonra interneti halledip orjinalleştirip öyle kapatacağım.
Merhabalar tekrar mac i kuramadım.
Aynı anakart aynı olmasına rağmen neden böyle oluyor ki ?
Videodakinin aynısını yapıyorum hocam tek fark benim hard diskim sd segate marka.
Bir kaç kez daha denicem olmazsa kısmet artık.
Videodakinin aynısını yapacağınızı kim söyledi size? Videodakinin aynısını yaparsanız tabii ki kuramazsınız. Bi dinleyin ne diyor videoda, ne anlatıyor.
Hocam videoda anlatılan gigabyte z77 anakartın aynısı var bende. Intel i5 işlemci aynısı. Kurulum durdura durdura aynısını yapıyorum neden çünkü videoda kullanılan cihazın aynısı var bende. Neden aynısını yapmayım ?
Videoda Intel HD 4000 ekran kartı var sistemde. Sizdeki ekran kartı ise 9800 GT. Bu bağlamda son kısımda nVidia sürücülerini seçmeniz gerekebilir Ya da başta Graphics Inector'u devrede bırakmanız gerekebilir