Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Ekim 2014 #21 HD 2500 eski bir GPU. Bu yamayı dene: Intel HD Graphics Patcher - InsanelyMac Forum Zaten hata ekranında da ekran kartında takıldığını görüyoruz.
HD 2500 eski bir GPU. Bu yamayı dene: Intel HD Graphics Patcher - InsanelyMac Forum Zaten hata ekranında da ekran kartında takıldığını görüyoruz.
salihbyk Kilopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 35 Yer ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7600x - 3080 - 32 gb ram - b650m Cinsiyet Erkek Meslek webmaster 21 Ekim 2014 #22 SGureldi dedi: @Servet-i Fünun Sağolasın hocam. Aslında sitede unibeast ile kurulumu çok güzel anlatmışlar. UniBeast Mac OS X Mavericks Rehberi - Technopat buradan ulaşabilirsiniz. Unibeast'in yeni versiyonuna buradan:Downloads - tonymacx86.com Yosemite için MultiBeast'e buradan:Downloads - tonymacx86.com ulaşabilirsiniz. Siyah ekranda beyaz yazılar geçtikten sonra kurulum ekranına ulaşamıyorsanız şu komutları deneyin: Kod:Panoya kopyala GraphicsEnabler=Yes ve PCIRootUID=1 Komut girmek için boot ekranında yazmaya başlamanız yeterli. Yinede bir sorunla karşılaşırsanız yardıma her zaman hazırım. Genişletmek için tıkla... Hocam buradaki unibest ve multibest linklerinde sorun yaşıyorum, yardımcı olur musun varsa upload edebilirsen sevinirim.
SGureldi dedi: @Servet-i Fünun Sağolasın hocam. Aslında sitede unibeast ile kurulumu çok güzel anlatmışlar. UniBeast Mac OS X Mavericks Rehberi - Technopat buradan ulaşabilirsiniz. Unibeast'in yeni versiyonuna buradan:Downloads - tonymacx86.com Yosemite için MultiBeast'e buradan:Downloads - tonymacx86.com ulaşabilirsiniz. Siyah ekranda beyaz yazılar geçtikten sonra kurulum ekranına ulaşamıyorsanız şu komutları deneyin: Kod:Panoya kopyala GraphicsEnabler=Yes ve PCIRootUID=1 Komut girmek için boot ekranında yazmaya başlamanız yeterli. Yinede bir sorunla karşılaşırsanız yardıma her zaman hazırım. Genişletmek için tıkla... Hocam buradaki unibest ve multibest linklerinde sorun yaşıyorum, yardımcı olur musun varsa upload edebilirsen sevinirim.
Replacer Hectopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 107 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek C# Programmer 21 Ekim 2014 #23 salihbyk dedi: Hocam buradaki unibest ve multibest linklerinde sorun yaşıyorum, yardımcı olur musun varsa upload edebilirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Buyrun burdan sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz. Downloads - tonymacx86.com
salihbyk dedi: Hocam buradaki unibest ve multibest linklerinde sorun yaşıyorum, yardımcı olur musun varsa upload edebilirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Buyrun burdan sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz. Downloads - tonymacx86.com
S Servet-i Fünun Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2014 #24 @Recep Baltaş Recep bey Recep Baltaş dedi: HD 2500 eski bir GPU. Bu yamayı dene: Intel HD Graphics Patcher - InsanelyMac Forum Zaten hata ekranında da ekran kartında takıldığını görüyoruz. Genişletmek için tıkla... bu yamanın nasıl yapılacağını anlamadım. Zahmet olmazsa anlatabilirmisiniz?
@Recep Baltaş Recep bey Recep Baltaş dedi: HD 2500 eski bir GPU. Bu yamayı dene: Intel HD Graphics Patcher - InsanelyMac Forum Zaten hata ekranında da ekran kartında takıldığını görüyoruz. Genişletmek için tıkla... bu yamanın nasıl yapılacağını anlamadım. Zahmet olmazsa anlatabilirmisiniz?