GIGABYTE Z77X 3D3H, HD 7870 XT Mac OS X Kurma

• Konuyu başlatan chosen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.461

chosen

Hectopat
İşlemci : i5 3570k
Anakart : gigabyte z77x ud3h
Ekran kartı : shapphire 7870xt
Ram : 16gb 1800mhz corsair
ssd/hdd : 128 corsair gs ssd / seagare baraccuda 1 tb

Windows 8 kullanmaktayım kurgu ve grafik işleriyle uğraşmaktayım bilgisayarıma OS X kurmak istiyorum ve sayfanızdaki anlatımları gördüm. Parça uyum sorunu çeker miyim nasıl olur ? Hiçbir bilgim yok maalesef yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
O verdiğim linkte işlemcin ve anakartın aynı. Kurulumu anlatmaya başladığı yerde bir rehber linki vermiş ve bu rehber Recep Baltaş'ın anlattığı UniBeast ile Mountain Lion kurulum rehberinin aynısı. İstersen o TonyMacx86'ya yönlendirdiği rehber yerine kendi dilinde ve onunla tamamen aynı anlatıma sahip olan aşağıdaki rehbere bak ve hatta dilersen videosunu da izle.

Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu | Technopat

- - - Güncellendi - - -

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı ekran kartı bendede vardı. Fb rotate ile çözmüştüm sorunu araştır fb-rotate ile ekran kartı sorununu aşarsın. OS X korduktan sonra -x ile sistemi başlat aksi halde ekran beyaz kalır. -x ile başlattıktan sonra fb-rotate yi ekle ve restart çek. Hiç bir sorunun kalmaz. Ama benim gibi çift ekran yada tv ye bağlantılı kullanacaksan hiç ugraşma çalışmıyor 7870, en iyisi sat gtx 660 al. Aynı seviye kartlar, şahsen ben öyle yaptım hiç bir sorunum kalmadı. Kolay gelsin

Öyle bir anakart modeli yok. GA-Z77X-D3H var. Direk Mavericks kurun derim sisteme. Ama o ekran kartı ile işiniz zor.

Yanlışlık için kusura bakmayın GA-Z77X UD3H modeli olarka düzeltildi.

- - - Güncellendi - - -

Aynı ekran kartı bendede vardı. Fb rotate ile çözmüştüm sorunu araştır fb-rotate ile ekran kartı sorununu aşarsın. OS X korduktan sonra -x ile sistemi başlat aksi halde ekran beyaz kalır. -x ile başlattıktan sonra fb-rotate yi ekle ve restart çek. Hiç bir sorunun kalmaz. Ama benim gibi çift ekran yada tv ye bağlantılı kullanacaksan hiç ugraşma çalışmıyor 7870, en iyisi sat gtx 660 al. Aynı seviye kartlar, şahsen ben öyle yaptım hiç bir sorunum kalmadı. Kolay gelsin

Tavsiye için teşekkürler lakin ekran kartına sahibim dediğiniz şekilde deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı