Gigabyte Z950M Gaming X alınır mı?

SandraHoligan

Hectopat
Daha fazla  
RAM
3000MHZ GEIL 8X2
İşlemci
İNTEL İ5 11400F
Arkadaşlar hiçbir yerde araştırma videosunu falan bulamadım sizce bu anakart alınır mı?

Hazır sisteme ekleyeceğim ve bu anakartı bu videodan keşfettim.
Başlığı yanlış yazmışım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bismillah Z950 :D

Bu arada aynı anakart değil, videodaki anakart bu. Hazır sistemin linkini atar mısın?

Tövbe bismillah Z950 ne zaman çıktı 🙀
Z590M diyecektiniz herhalde hocam. Elinizdeki işlemci için bu kadar pahalı bir anakarta gerek olduğunu düşünmüyorum. B560M öneririm.

Tövbe bismillah Z950 ne zaman çıktı 🙀
Z590M diyecektiniz herhalde hocam. Elinizdeki işlemci için bu kadar pahalı bir anakarta gerek olduğunu düşünmüyorum. B560M öneririm.

Pardon hocam belirttiğim gibi yanlış yazmışım. Düzeltemedimde :D, ayrıca teşekkürler tavsiyeni dikkate alacağım.
Bismillah Z950 :D

Bu arada aynı anakart değil, videodaki anakart bu. Hazır sistemin linkini atar mısın?
Tabi bu hazır sistem ve birkaç upgrade yaptım.

Yaptığın iyileştirmeler görünmüyor, ayrıca bu fiyata 6600 XT sistemler bulunabiliyordu sanırım. Onlara da baksan iyi
Hocam anakartı Z950M yaptım, SSD Samsung 970 Evo Plus yaptım , Kasa Corsair Spec Delta ekledim , Ve soğutucu ekledim Cooler Master MasterLiquid ML240L .
Hocam anakartı Z950M yaptım, SSD Samsung 970 EVO Plus yaptım, Kasa Corsair Spec Delta ekledim, Ve soğutucu ekledim Cooler Master MasterLiquid ML240L.

Hay yine yanlış yazdım anakartın ismini :D

İyileştirmelere baktım, fiyatı çok böyle bir sisteme göre. Az koysan 3060 Ti sistemler gelebiliyor, biraz daha piyasaya bakmanı öneririm. Özellikle GameGaraj'dan güzel sistemler çıkabiliyor bakmak isteyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı