shelp Hectopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #1 Gigabyte z97 hd3 anakartın biosuna girince windows 8 ayar yeri var. Benim bilgisayarda da windows 8.1 en güncel sürüm yüklü bu ayarı değiştirince açılışta hızlanma falan olur mu ? Hangi seçeneği seçmem gerek?
Gigabyte z97 hd3 anakartın biosuna girince windows 8 ayar yeri var. Benim bilgisayarda da windows 8.1 en güncel sürüm yüklü bu ayarı değiştirince açılışta hızlanma falan olur mu ? Hangi seçeneği seçmem gerek?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 22 Ağustos 2014 #2 Windows 8 WHQL seçin. UEFI, Fast Boot vs ayarlar devreye girecektir. Bu da Windows 8'in daha hızlı açılmasını sağlayacaktır.
Windows 8 WHQL seçin. UEFI, Fast Boot vs ayarlar devreye girecektir. Bu da Windows 8'in daha hızlı açılmasını sağlayacaktır.
shelp Hectopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #3 MF dedi: Windows 8 WHQL seçin. UEFI, Fast Boot vs ayarlar devreye girecektir. Bu da Windows 8'in daha hızlı açılmasını sağlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Peki bunu yaparsam başlangıçta tekrar biosa girebilirmiyim yoksa biosu hiçmi göremem.
MF dedi: Windows 8 WHQL seçin. UEFI, Fast Boot vs ayarlar devreye girecektir. Bu da Windows 8'in daha hızlı açılmasını sağlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Peki bunu yaparsam başlangıçta tekrar biosa girebilirmiyim yoksa biosu hiçmi göremem.