M MusaCIVAK Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2015 #11 montezuma dedi: EFI bölüntüsünün içinde. Bu resimdeki bölüntüde değil. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir yerden mi bakıyorum bende EFI mi yok?
montezuma dedi: EFI bölüntüsünün içinde. Bu resimdeki bölüntüde değil. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir yerden mi bakıyorum bende EFI mi yok?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2015 #12 Windows'tan bakacaksın. My Computer da EFI bölüntüsünün gözüküyor olması lazım.
M MusaCIVAK Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2015 #13 Çok saolun arkadaşlar bu linkdeki rehber ile sorunsuz yükledim: [Beta] OS X 10.10.3 RAW ve DMG İmajı | Technopat Sosyal Şuan sadece ethernet kartı çalışmıyor multibeast ile düzeltebilirim sanırım, ekran kartıda yosemite update sonrası çalışacaktır sanırım. Recep Baltaş dedi: Maxwell GPU kullanıyorsunuz. Şu anda Maxwell GPU sadece Yosemite destekliyor. O da dahili sürüclerle değil. Bu komut ile boot edin: Kod:Panoya kopyala nv_disable=1 Kurulumdan sonra da NVIDIA Web sürücülerini kurmanız gerek. En güncelini buradan temin edebilirsiniz: 10.10.3 için Nvidia Web Driver | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Kurulumu tamamladım fakat ekran kartı hala about this mac de gözükmemekte, driver kurulumu sağladım farklı bir şey de mi gerek acaba? Yosemite'i de güncelledim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2015
Çok saolun arkadaşlar bu linkdeki rehber ile sorunsuz yükledim: [Beta] OS X 10.10.3 RAW ve DMG İmajı | Technopat Sosyal Şuan sadece ethernet kartı çalışmıyor multibeast ile düzeltebilirim sanırım, ekran kartıda yosemite update sonrası çalışacaktır sanırım. Recep Baltaş dedi: Maxwell GPU kullanıyorsunuz. Şu anda Maxwell GPU sadece Yosemite destekliyor. O da dahili sürüclerle değil. Bu komut ile boot edin: Kod:Panoya kopyala nv_disable=1 Kurulumdan sonra da NVIDIA Web sürücülerini kurmanız gerek. En güncelini buradan temin edebilirsiniz: 10.10.3 için Nvidia Web Driver | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Kurulumu tamamladım fakat ekran kartı hala about this mac de gözükmemekte, driver kurulumu sağladım farklı bir şey de mi gerek acaba? Yosemite'i de güncelledim.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2015 #14 Nv_disable komutunu kaldırdınmı? Ayrıca driver ayarlardan nvidia ön tanımlı olarak seç. Ve son olarak nvda_drv=1 komutunu gir.
Nv_disable komutunu kaldırdınmı? Ayrıca driver ayarlardan nvidia ön tanımlı olarak seç. Ve son olarak nvda_drv=1 komutunu gir.
M MusaCIVAK Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2015 #15 montezuma dedi: Nv_disable komutunu kaldırdınmı? Ayrıca driver ayarlardan nvidia ön tanımlı olarak seç. Ve son olarak nvda_drv=1 komutunu gir. Genişletmek için tıkla... Süper oldu herşey için çok teşekkürler Technopat'ın bi ofis adresi var mı hediye yollamak istiyorum tüm ofise @montezuma Hocam tek eksiğim ses kaldı realtek ALC 892 kext'yi nasıl yükleyebilirim bunada yardımcı olabilirmisin senden rica etsem? EDIT: VoodooHDA Kurulum Rehberi | Technopat Sosyal Burada ki rehbere göre ayarladım sorunsuz herşey çalışmakta. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2015
montezuma dedi: Nv_disable komutunu kaldırdınmı? Ayrıca driver ayarlardan nvidia ön tanımlı olarak seç. Ve son olarak nvda_drv=1 komutunu gir. Genişletmek için tıkla... Süper oldu herşey için çok teşekkürler Technopat'ın bi ofis adresi var mı hediye yollamak istiyorum tüm ofise @montezuma Hocam tek eksiğim ses kaldı realtek ALC 892 kext'yi nasıl yükleyebilirim bunada yardımcı olabilirmisin senden rica etsem? EDIT: VoodooHDA Kurulum Rehberi | Technopat Sosyal Burada ki rehbere göre ayarladım sorunsuz herşey çalışmakta.