Gigabyte'ın soğutma performansı nasıldır?

O zaman 6600XT yerine 6600 mı alsam
Darboğaz için diyorsanız hayır bunu yapmanız kesinlikle mantıksız olur. Ben darboğaz olur derken darboğazdan oynayamayacak hale gelirsiniz demek istemedim. Bazı oyunlarda bazı sahnelerde darboğaz yaşanabilir demek istedim sorduğunuz için. Ama bu rahatsız edici duruma gelmez kesinlikle. Zaten olsa olsa yüzde 10-20 civarı darboğaz olur en fazla. Sırf bu yüzden 6600'e düşmek mantıksız.

Kendim R5 2600 ile 6800 XT kullanıyorum. Darboğazı en iyi ben bilirim

Ryzen 5600 çıkınca ona geçerim en kötü. Ben de can sıkıcı seviyede olacağını düşünmüyorum. Minimal şeyler olur o da bazı oyunlarda. Anakartım ASUS TUF B450 Pro bu arada.

Anakart işlemci intel olsa yapma bunu kendine derdim. 1660'tan 6600'e geçmek neden? Neden ihtiyaç duyuyorsun kendime soracağım ilk soru bu olur. Hadi Komple AMD olsun diye düşünürsem tamam. Ama sistemim intel ve gpu amd olacaksa ekstra sorular sorarım. Kaldı ki psu ne diye konusunu ayrıca açmam gerekir.
Yapmayınız bence =) o sistem güzel sistem.

Ne alaka hocam 1660ti ile 6600xt arasında ortalama 20-25 FPS civarı fark var. 144 Hz oynadığım için artık güncel oyunlarda 60-70 FPS'leri görmek istemiyorum o ayarı kıs bu ayarı kıs vs. Üzerine 2 bin lira bile koymadan upgrade yapmış olacağım. Neresi mantıksız

Yine de yapma! r7 265 ve hd7850 kokusu var bu seride. Bir çok insan o kartları çöpe attı uyumlu çalışabilecek sistem kurabilecekken. r9 280 var bende aynı korkuyu yaşıyorum ve satılığa çıkardım sürücü korkusundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…