Gigabytye B550M anakarta GoodRAM PX600 sığar mı?

Bütçe
3000-4000
Gigabyte B550M Aorus Elite anakartım mevcut. 500 GB 970 EVO Plus SSD var ama yetmiyor. Yeni bir SSD alacağım ama yuva var mı veya sığar mı emin olamadım. Bu arada 2 TB SSD tavsiyesi istiyorum sizden. Şimdiden teşekkür ederim.
Benim bulduğum SSD bu.

Evet takabilirsin. Üstteki yuva PCI-e 4.0, alttaki yuva PCI-e 3.0 destekliyor. Yeni alacağın 4.0 SSD'yi üste takıp 970 EVO Plus'ı alta tak.

Konuya gelirsek, o SSD'yi önermiyorum, çok çok daha kaliteli ürünler alabilirsiniz:

Yani tek slotum var. Peki bu PCI-e 3.0 yuvasındaki SSD oyunlarda sıkıntı çıkartır mı? Tek sorunum oyunları silip yüklemek. İnternetim hızlı değil. Hepsi yüklü olsun istiyorum vs F/P olursa 4 TB ssd almak fazla mı gelir acaba?

Hayır tek slotunuz yok, iki adet M.2 slotunuz var. Yukarıda gerekli açıklamayı yaptım, lütfen tekrar okuyun.

4 TB SSD çok maliyetli, 2 TB yeterli olur.

PCI-e 4.0 olarak tek slotum var demek istemiştim hocam. Peki bu elimdekini çıkartmak istesem ne kadardan gider? Daha yeni SSD 2 3 aylık. 2 adet 2 TB alırsam işimi görür gibi. Yer sıkıntısı çekmekten gına geldi. Son 5 yıldır 500 GB ile cebelleşiyorum.

Hocam bir sorum daha vardı. Benim anakartımda ses kartı var mı?

Yakın zamanda bir kulaklık da alacağım ama bu ses kartı muhabbetine tam hakim değilim. FPS ve hikaye tarzı yani karışık oynuyorum. Cloud II alacağım. Sorun olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…