TurkNet GigaFiber hizmetinden yararlanmaktayım. Gigabit port destekli modem mi yoksa router mı almalıyım? Kullanım alanlarım daha çok Online oyun olduğu için Valorant'a QoS bölümünden paket önceliklendirmesi sağlayan veya bizim ayarladığımız bir sunucuya paket önceliklendirmesi sağlayan bir cihaz arıyorum. Tercihen ASUS marka cihaz alabilirim. Asuswrt-merlin yüklemeyide düşünüyorum routerlardan veya modemlerden hangi modellerde bahsettiğim önceliklendirmeleri yapabilirim? İkinci olarak kablo seçimi olarak hep Ugreen CAT8 kablo seçtiğim ve bu kablolar flat olanları genelde dandik olduğu için paket kaybı yaptı. Paket kaybı yapmayacak güzel kaliteli bir CAT6 kablo öneriside istiyorum sizlerden. Sizce Amazon.com bu ürün nasıldır acaba? Bu ürünü sipariş ettim ve bu kadar pahalı almaya gerek var mı sizce? Yoksa ürün geldiğinde iade mi edeyim? Bir de kablonun kaliteli olup olmadığını nasıl anlarız? Diğer kablolar ile karşılaştırırken falan neye göre belirleriz bunu biz? Neye göre test edipte iade edip ya da kullanmaya devam edebilirim?