S serhat9695 Kilopat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 175 Çözümler 1 1 Eylül 2024 #1 Merhaba, iyi sosyaller. TurkNet'in GigaFiber planında Balıkesir yer alıyor mu? Saygılarımla. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2024
Arwend Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 Yer Los Angeles, USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seslendirme Sanatçısı 2 Eylül 2024 #2 hocam bu soruyu keşke daha önceden sorsaydınız, turknetin formundan bakarak veya sorarak cevabınızı alabilirsiniz. Eskiden buradan da cevap veriyorlardı, malum technopat tüm sponsorlarını kaybetti.
hocam bu soruyu keşke daha önceden sorsaydınız, turknetin formundan bakarak veya sorarak cevabınızı alabilirsiniz. Eskiden buradan da cevap veriyorlardı, malum technopat tüm sponsorlarını kaybetti.
K Kyras Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Eylül 2024 #3 serhat9695 dedi: Merhaba, iyi sosyaller. TurkNet'in GigaFiber planında Balıkesir yer alıyor mu? Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Hocam talep oluşturun, arayın ve gelmesini isteyin. Ben de Balıkesirdeyim, bize bunu yapmamızı önerdiler.
serhat9695 dedi: Merhaba, iyi sosyaller. TurkNet'in GigaFiber planında Balıkesir yer alıyor mu? Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Hocam talep oluşturun, arayın ve gelmesini isteyin. Ben de Balıkesirdeyim, bize bunu yapmamızı önerdiler.
T TelevizyonBağımlısı Yoctopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #4 serhat9695 dedi: Merhaba, iyi sosyaller. TurkNet'in GigaFiber planında Balıkesir yer alıyor mu? Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş Türkiye'nin her yerine getiriyorlar diye biliyorum.
serhat9695 dedi: Merhaba, iyi sosyaller. TurkNet'in GigaFiber planında Balıkesir yer alıyor mu? Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş Türkiye'nin her yerine getiriyorlar diye biliyorum.