GigaFiber değerlerim nasıl?

Tahadied145

Hectopat
Daha fazla  
Bugün itibarıyla GigaFiber bağlanıp, kullanmaya başladık aşağıda farklı zamanlarda yaptığım testler mevcut, Nperf'le yapılan testlerde Speedtest'e göre dağlar kadar fark var Speedtest serverleri yetişemediği için, bağlayan arkadaş da test yapacağım zaman nperf kullanmamı söyledi. En alttaki hariç hepsi kabloluda yaptığım testler.
(Fiberi bağlayan arkadaş şu zamana kadar bağladığı kişilerde ilk defa bende 1000 ve üstünü görebildiğini söyledi hatta ben de bir kere anlık olarak 1200'ü dahi gördüm.)
Geldiği gibi geçin arkadaşlar.

3391158225940605-26qnkI5q.png

WhatsApp Image 2022-06-21 at 22.19.28.jpeg

WhatsApp Image 2022-06-21 at 22.23.03.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla abe biz gullanmak Türk telegom adamlar jubiderden çekiyorlar internedi. Saniyede 200 KB indirme hızı 1MBps midir nedir? aylık 120Tl ödüyor biz zenginiz. (!)

Bilerek yanlış yazdım komik olsun diye.

Bu gigafiber başvuru yaptıktan ne kadar sonra geliyor?
Ben özellikle bir başvuru yapmadım sanırım pilot bölgelerden birisiydik, sadece mahalle mahalle ilerledikleri için o aşamada biraz bekletildim, 200 metre ötede oturan arkadaşım sırf mahalle farkından dolayı benden yaklaşık 1.5 ay önce geçmişti giga'ya

Ben özellikle bir başvuru yapmadım sanırım pilot bölgelerden birisiydik, sadece mahalle mahalle ilerledikleri için o aşamada biraz bekletildim, 200 metre ötede oturan arkadaşım sırf mahalle farkından dolayı benden yaklaşık 1.5 ay önce geçmişti giga'ya
1 sene falan zannediyorum bende, iyiymiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı