GigaFiber için Ethernet kartı önerisi

Selamlar,

Bilgisayara takabileceğim Wi-Fi olan Ethernet kartı arıyorum. Bütçem 1200 ile 1500 arası. Daha fazla esneyemem. Şu an "ZyXEL NWD-7605 574MBPS-1200MBPS Dual-BANT Wi-Fi 6 USB ADAPTÖR" kullanıyorum ve inanılmaz pişmanım. Hız 100'ü zor geçiyor. Daha kötü cihazla daha yüksek hızları almıştım. Direkt kasaya takabileceğim bir modele yönelmek istiyorum. Eğer güzel bir cihaz varsa tak çalıştır da kullanabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ethernet'e geçmek için pciexp Wi-Fi kartmı istiyorsun? Yoksa Ethernet mi? Modemle arandaki mesafe ve duvar var mı?

Sanırım adı pciexp Wi-Fi kartı tam emin değilim.Netten baktım aradığım kart bu. Modemle aramda en fazla 3 metre ve 2 duvar var. Arada sadece banyo var.

Sanırım adı pciexp Wi-Fi kartı tam emin değilim. Netten baktım aradığım kart bu. Modemle aramda en fazla 3 metre ve 2 duvar var. Arada sadece banyo var.

Anlıyorum kasan yukarıda ise bu ürünü tercih edebilirsin. Enbüyük handikapı antenler kasanın arkasında kaldığı için pek fazla verim alamıyorsun. Bütçene uygun değil ama alttaki ürünüde tercih edebilirsin modeminde pek iyi değil 400-500 megabit falan alabileceğini tahmin ediyorum alttaki ürün ile. Extra olarak her iki üründe Wi-Fi üzerinden dosya indirirken bayılma sorununu çözecektir.

Bütçemin çok üstünde. Daha uygun bir cihaz bakıyorum. Oyun oynarken net kopmasın bana yetiyor. Şu an inanılmaz kopma yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…