GigaFiber için router önerisi

menagon61

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. TurkNet GigaFiber'e geçiş yaptım. Fiber modem verdiler sağ olsunlar. Ev tadilata girdiği zaman odama prizden CAT kablo çektirmiştim. Prizden getirdiğim kablo ile kullandığım masaüstü PC'de kullanabiliyorum interneti kayıp olmadan. Fakat normalde kendi odamda router kullanıyordum Wi-Fi salondan çekmiyor diye. Şöyle bir problem oldu kullandığım router Wi-Fi'den 50Mbps Max hız veriyor ayrıyeten PC'ye kablo ile 90-95 arası hız veriyor. Normalde router kullanmadan bağlantı yaptığımda 860 Mbps down 680 civarı up alabiliyorum.

Biraz uzattım kusura bakmayın sorum şu, bu hızı en doğru ve kayıpsız şekilde dağıtacak router modeli önerir misiniz? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• ss.png
    30,4 KB · Görüntüleme: 97

Abi sevgiler. Referans sen olduktan sonra insan oturup düşünüyor haliyle. Biraz zorlayacak beni ama alacağım. Teşekkürler.

Önceki modemim de ASUS idi. Hatta yanında da ayrı bir ASUS Router vardı. Düzenli Firmware gelir, sorun olursa kısa sürede çözülür, garantide ürün arızalı ise birebir değişir.
Hayırlı olsun bana o halde. Teşekkür ederim abi.

Gigabit portları olmayan bir Router'ı neden Gigabit internete sahip olan birisine öneriyorsunuz ki?

@menagon61 Eğer bütçeniz şimdilik daha yüksek AX (WiFi 6) destekli Router'lara el vermiyorsa Tenda'nın bu modelini inceleyebilirsiniz. Ek olarak Tenda'da oldukça kaliteli bir firmadır. Sizi kolay kolay üzmez.

Tenda RX3 1800 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 485 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…