GigaFiber için router önerisi

Merhaba. Ana modemden gelen kabloyu alacağım routera takıp kablosuz internet erişimi sağlamak istiyorum evimde. Bilgisayarım Wi-Fi 6 destekli. Bana 1000 Mbps'nin tamamını kablosuz olarak verebilecek bir router önerisi yapabilir misiniz? Fiyat önemli değil. En ucuzdan başlayıp pahalıya doğru gidebilirsiniz ama. Teşekkürler.

Arkadaşımda şundan var evin en uzak köşesinde full hız veriyor.

Ben GigaFiber kullanıyorum verdikleri modem gayet yeterli artar bile modem almanıza gerek yok.
TürkNet modem veriyor.

Eğer öneri isterseniz Tenda V12 önerebilirim.

TurkNet'in verdiği modem:
Arkadaşlar verdikleri modemi ben de biliyorum. Ama yeterli kelimesi kime göre neye göre? Yeterli değil, taş çatlasın 400 mbps veriyor kablosuz. Kablolu bağlantılarla uğraşmak istemiyorum ben artık. İnternetimin tamamını kullanabilmek istiyorum kablosuz olarak.

Arkadaşımda şundan var evin en uzak köşesinde full hız veriyor.

Senin arkadaş baya zenginmiş o zaman.

Arkadaşlar verdikleri modemi ben de biliyorum. Ama yeterli kelimesi kime göre neye göre? Yeterli değil, taş çatlasın 400 Mbps veriyor kablosuz. Kablolu bağlantılarla uğraşmak istemiyorum ben artık. İnternetimin tamamını kullanabilmek istiyorum kablosuz olarak.

Senin arkadaş bayağı zenginmiş o zaman.

Hocam kablosuzdan Full hız istiyorsanız Wi-Fi 6 destekli modemle telefon lazım.

Hocam kablosuzdan Full hız istiyorsanız Wi-Fi 6 destekli modemle telefon lazım.

Bilgisayar var, router lazım. Var mı bildiğiniz cihaz? Ayrıca kaliteli bir cihaz Wi-Fi 5'ten 600 Mbps kadar verebiliyor sanırım, illa 6 olması gerekmiyor. Okuldaki cihazların ne destekli olduğunu bilmiyorum ancak cep telefonum Wi-Fi 5 destekliyor ve 560-600 civarı hız alıyorum telefondan. Her neyse benim elimdeki donanımlar her şeye uygun, sadece kaliteli router lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı