werutaasu99 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.176 28 Eylül 2022 #31 yusufalveroglu dedi: kuruldu şuanda sorun yok hız mükemmel Genişletmek için tıkla... hocam modemi ve kabloyu istediğin yere getirip kurdular mı ?
yusufalveroglu dedi: kuruldu şuanda sorun yok hız mükemmel Genişletmek için tıkla... hocam modemi ve kabloyu istediğin yere getirip kurdular mı ?
yusufalveroglu Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #32 werutaasu99 dedi: Hocam modemi ve kabloyu istediğin yere getirip kurdular mı? Genişletmek için tıkla... Modemin yerini kendim hazırladım ve yaptılar. Not: Şunu da eklim matkap takımıyla geldi arkadaşlar gerekirse delikte açtırabilirsiniz.
werutaasu99 dedi: Hocam modemi ve kabloyu istediğin yere getirip kurdular mı? Genişletmek için tıkla... Modemin yerini kendim hazırladım ve yaptılar. Not: Şunu da eklim matkap takımıyla geldi arkadaşlar gerekirse delikte açtırabilirsiniz.
TyphoS Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 40 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyal Medya ve E-Ticaret Danışmanı 29 Eylül 2022 #33 yusufalveroglu dedi: kuruldu şuanda sorun yok hız mükemmel Genişletmek için tıkla... Adınıza çok sevindim hayırlı olsun. Darısı başımıza
yusufalveroglu dedi: kuruldu şuanda sorun yok hız mükemmel Genişletmek için tıkla... Adınıza çok sevindim hayırlı olsun. Darısı başımıza
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Eylül 2022 #34 TyphoS dedi: 56372155 dünde aldınız ama dönüş yapmadınız. Sorma hocam ne denir ki artık heves falan kalmadı. 28 günde kurulum yapamamak en kibar tabirle komik yani Genişletmek için tıkla... Merhaba, net uzmanlarımız yoğunluk nedeniyle ekiplerin iş listesine göre işlem yaptıklarını iletti ama önceliğiniz için ekibimize bilgi verdik. yusufalveroglu dedi: kuruldu şuanda sorun yok hız mükemmel Genişletmek için tıkla... Keyifli kullanımlar dilerim
TyphoS dedi: 56372155 dünde aldınız ama dönüş yapmadınız. Sorma hocam ne denir ki artık heves falan kalmadı. 28 günde kurulum yapamamak en kibar tabirle komik yani Genişletmek için tıkla... Merhaba, net uzmanlarımız yoğunluk nedeniyle ekiplerin iş listesine göre işlem yaptıklarını iletti ama önceliğiniz için ekibimize bilgi verdik. yusufalveroglu dedi: kuruldu şuanda sorun yok hız mükemmel Genişletmek için tıkla... Keyifli kullanımlar dilerim
TyphoS Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 40 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyal Medya ve E-Ticaret Danışmanı 29 Eylül 2022 #35 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, net uzmanlarımız yoğunluk nedeniyle ekiplerin iş listesine göre işlem yaptıklarını iletti ama önceliğiniz için ekibimize bilgi verdik. Keyifli kullanımlar dilerim Genişletmek için tıkla... Ne listeymiş valla 29 gündür sıra gelmiyor. 1 kişi kurulum yapıyor koca şirkette sanırım.
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, net uzmanlarımız yoğunluk nedeniyle ekiplerin iş listesine göre işlem yaptıklarını iletti ama önceliğiniz için ekibimize bilgi verdik. Keyifli kullanımlar dilerim Genişletmek için tıkla... Ne listeymiş valla 29 gündür sıra gelmiyor. 1 kişi kurulum yapıyor koca şirkette sanırım.