Aerondighttt Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 162 23 Aralık 2022 #1 Daha henüz Ethernet bağlamadım ama Wi-Fi aşırı derecede yavaş, sitelere girmiyor. Arada bir düzeliyor ama bu durum sinir bozucu, ne yapmam gerekiyor?
Daha henüz Ethernet bağlamadım ama Wi-Fi aşırı derecede yavaş, sitelere girmiyor. Arada bir düzeliyor ama bu durum sinir bozucu, ne yapmam gerekiyor?
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.587 Makaleler 2 Çözümler 11 23 Aralık 2022 #2 Aerondighttt dedi: Daha henüz Ethernet bağlamadım ama Wi-Fi aşırı derecede yavaş, sitelere girmiyor. Arada bir düzeliyor ama bu durum sinir bozucu, ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hangi modem var. Modeli nedir ?
Aerondighttt dedi: Daha henüz Ethernet bağlamadım ama Wi-Fi aşırı derecede yavaş, sitelere girmiyor. Arada bir düzeliyor ama bu durum sinir bozucu, ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hangi modem var. Modeli nedir ?
Aerondighttt Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 162 23 Aralık 2022 #3 temmuzz dedi: Hangi modem var. Modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Zyxel Güvenli internet zımbırtısını kapattırınca düzeldi. Son düzenleme: 23 Aralık 2022
temmuzz dedi: Hangi modem var. Modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Zyxel Güvenli internet zımbırtısını kapattırınca düzeldi.