GigaFiber Wi-Fi yavaş

Xerokero

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. GigaFiber bağlattık ama Wi-Fi performansı çok kötü 2.4 GHz de en fazla 50 görüyor, 5 GHz de en fazla 300 görüyor bu normal mi?

Wifi kartınız 300 destekliyordur. Kablo ile deneyin. Tabii ethernet portu un da gigabit desteklemesi lazım.

Normal.
Tam performansı kablo ile alabilirsiniz.

Benim evimde de Türk Telekom'un gigabit interneti var. Asus RT-AX86U kullanıyorum. iPhone 13 Pro telefonumdan yaptığımda 720mbps download görüyorum. Bu aslında kullandığın telefon ile router'a bağlı. Zyxel router verdilerse onu AX destekli Asus router alarak değiştir, o zaman WiFi hızın artar. Ama elindeki telefonun ya da diğer cihazların AX desteklemesi gerekiyor ki 500mbps üstü alabilesin. Elimde iPhone X var onda WiFi AC olarak bağlandığı için 550mbps'de kalıyor download. En iyi sonucu kablolu olarak alırsın 940mbps'den yukarı olmaz o da.

Merhaba. GigaFiber bağlattık ama Wi-Fi performansı çok kötü 2.4 GHz de en fazla 50 görüyor, 5 GHz de en fazla 300 görüyor bu normal mi?
Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Fiber ekibimiz kontrol ederek bilgi verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…