Vallahi bir ISS tavsiye etmek zor. Ancak altyapınız fiber (yani FTTH) olduğundan teknik bağlamda oldukça sağlamdasınız. İzmir'de galiba bir Merkürnet var ama huyunu suyunu bilremem. Gigaspeed'den (İzmit-Kocaeli) şimdiye kadar okuduklarım genelde olumlu, zaten orada daha eskiden kurulu TBT Net ISS'in yan şirketi olarak ve ön ödemeli sistemle çalışmaktalar. Ancak bugün İstanbul'da Euronet diye bir ISS ile tanıştık, tamamen tesadüf eseri. Eğer yakın zamanda değiştirmezlerse günümüz koşullarında inanılmaz düşük, taahhütsüz, kullan-öde tipi fiyatları var. Öyle ki 100 Mbps. ile 200 Mbps arasındaki fiyat farkı sizi 200'e adeta iteliyor. Modem kirası da almıyorlar. Hatta Sabit IP ücretleri bile ayda bir simit parasına. Başka IS'ten geçiş (churning) yaparsanız ücretsiz (kurulum ve aktivasyon ücreti yok), yrni abone için tek seferlik 900 TL. Sadece verdikleri upload hızları bilinenlere göre nedense düşük ama bundan nasıl bir çıkarları olabilir, henüz keşfedemedim (ben on-line oyun falan da oynamadıüğım için çok da umurumda değil...). İstanbul'da çok merkezi bir yerde, oldukça eski ve bilinir bir İş Merkezinde yerleşikler (yani buraya hatırı sayılır bir kira ödemeleri gerekir... Ben de yeni bir abonelik planlıyorum, yerleri de bana yakın. Haftaya gidip bir yüzyüze tanışacağım.