B Battal Hectopat Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 215 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2018 #21 Sayfada Utility kısmına tıkla. Orada RGB Fusion var. Bu programı kur ve çalıştır ... Düzeltme : İlk önce APP Center programını kurman gerekiyor muş. (Özür)
Sayfada Utility kısmına tıkla. Orada RGB Fusion var. Bu programı kur ve çalıştır ... Düzeltme : İlk önce APP Center programını kurman gerekiyor muş. (Özür)
Nizamettin57 Kilopat Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 135 Çözümler 1 4 Mayıs 2018 #22 Mura_t dedi: Nizamettin57 dedi: Gigabyet aours b360m gaming 3 benim anakart bios 'tan yapmam lazım mis. Genişletmek için tıkla... Bak BIOS'u ingilizce yap Power, Chipset yada Peripherals kısımlarını bir gez RGB Fusion seçeneğini bul çift tıkla oradan ayarı çıkacak kasanın içine bak oradan renk seç kafana göre. Genişletmek için tıkla... Tamamdır seçtim oldu köşesinde yanıyor şuan teşekkür ederim tekrardan.
Mura_t dedi: Nizamettin57 dedi: Gigabyet aours b360m gaming 3 benim anakart bios 'tan yapmam lazım mis. Genişletmek için tıkla... Bak BIOS'u ingilizce yap Power, Chipset yada Peripherals kısımlarını bir gez RGB Fusion seçeneğini bul çift tıkla oradan ayarı çıkacak kasanın içine bak oradan renk seç kafana göre. Genişletmek için tıkla... Tamamdır seçtim oldu köşesinde yanıyor şuan teşekkür ederim tekrardan.