MstfKR Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 421 Çözümler 4 2 Temmuz 2023 #1 Bu vodka nasıldır acaba? 2 kişi içmeyi düşünüyoruz.
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 2 Temmuz 2023 #2 Alkol geçmişiniz var mı?
MstfKR Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 421 Çözümler 4 2 Temmuz 2023 #3 ertekin.kubilay dedi: Alkol geçmişiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Evet daha viski, bira, şarap vb. şeyleri kullandım. Bu markayı ilk kez gördüm o yüzden sormak istedim.
ertekin.kubilay dedi: Alkol geçmişiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Evet daha viski, bira, şarap vb. şeyleri kullandım. Bu markayı ilk kez gördüm o yüzden sormak istedim.
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 2 Temmuz 2023 #4 Gılbeys gayet ünlü bir markadır, smirnoff ta denenebilir. Alkolle ciddi geçmişiniz yoksa eğer 3 duble vodka üstüne 1 bira adam başı yetecektir...
Gılbeys gayet ünlü bir markadır, smirnoff ta denenebilir. Alkolle ciddi geçmişiniz yoksa eğer 3 duble vodka üstüne 1 bira adam başı yetecektir...
MstfKR Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 421 Çözümler 4 2 Temmuz 2023 #5 ertekin.kubilay dedi: Gılbeys gayet ünlü bir markadır, Smirnoff'ta denenebilir. Alkolle ciddi geçmişiniz yoksa eğer 3 duble vodka üstüne 1 bira adam başı yetecektir... Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim.
ertekin.kubilay dedi: Gılbeys gayet ünlü bir markadır, Smirnoff'ta denenebilir. Alkolle ciddi geçmişiniz yoksa eğer 3 duble vodka üstüne 1 bira adam başı yetecektir... Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.781 Çözümler 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 3 Temmuz 2023 #6 MstfKR dedi: Bu vodka nasıldır acaba? 2 kişi içmeyi düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... İstanbul veya Bazooka'dan iyidir. Bol su içmeyi unutmayın.
MstfKR dedi: Bu vodka nasıldır acaba? 2 kişi içmeyi düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... İstanbul veya Bazooka'dan iyidir. Bol su içmeyi unutmayın.