okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 25 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar Ubuntu 21.04 kullanıyorum, GIMP'in appimage paketini kullanıyorum ve uygulama ekrana sığmıyor. Yarısı ekranın altında ve hiçbir şekilde pencere yeniden boyutlandırılamıyor. Pencerenin yarısı ekranın altında. Görselde ki gibi. Görsel bu: Son düzenleme: 25 Mayıs 2021
Arkadaşlar Ubuntu 21.04 kullanıyorum, GIMP'in appimage paketini kullanıyorum ve uygulama ekrana sığmıyor. Yarısı ekranın altında ve hiçbir şekilde pencere yeniden boyutlandırılamıyor. Pencerenin yarısı ekranın altında. Görselde ki gibi. Görsel bu:
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 25 Mayıs 2021 #2 afacanc38 dedi: Görseli yüklemeyi unutmuşsunuz. Genişletmek için tıkla...
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #3 okaykaya dedi: Eki Görüntüle 1040642 Genişletmek için tıkla... Neden depodan değil, AppImage kullanıyorsunuz ki?
okaykaya dedi: Eki Görüntüle 1040642 Genişletmek için tıkla... Neden depodan değil, AppImage kullanıyorsunuz ki?
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 25 Mayıs 2021 #4 Zurnadürüm dedi: Neden depodan değil, AppImage kullanıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Daha hızlı ve pratik olsun diye kurmuştum ama sorun çıktı. O zaman mağazadan indireceğim.
Zurnadürüm dedi: Neden depodan değil, AppImage kullanıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Daha hızlı ve pratik olsun diye kurmuştum ama sorun çıktı. O zaman mağazadan indireceğim.
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 25 Mayıs 2021 #5 Oneri; Krita kullanmani, siddetle oneririm.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 25 Mayıs 2021 #6 phanmetal dedi: Oneri; Krita kullanmani, siddetle oneririm. Genişletmek için tıkla... Krita ne demek? Linux'da yeniyim de.
phanmetal dedi: Oneri; Krita kullanmani, siddetle oneririm. Genişletmek için tıkla... Krita ne demek? Linux'da yeniyim de.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 25 Mayıs 2021 #7 okaykaya dedi: Krita ne demek? Linux'da yeniyim de. Genişletmek için tıkla... Krita bir dijital boyama programıdır. Paint ama kat kat daha gelişmişi gibi düşünün. https://krita.org/en/ krita.org GIMP'in amacı zaten açılımından anlaşılıyor: GNU Görüntü İşleme Programı GIMP GIMP - The GNU Image Manipulation Program: The Free and Open Source Image Editor www.gimp.org Inkscape ise vektörel çizim programıdır. Tıpku Adobe Illustrator gibi. Inkscape - Draw Freely. | Inkscape Inkscape is professional vector graphics software which runs on Linux, macOS and Windows desktop computers. inkscape.org Aşağıdaki komutlardan yararlanarak kurabilirsiniz: Bash:Panoya kopyala Krita: pkexec apt install -y krita GIMP: pkexec apt install -y gimp Inkscape: pkexec apt install -y inkscape Son düzenleme: 25 Mayıs 2021
okaykaya dedi: Krita ne demek? Linux'da yeniyim de. Genişletmek için tıkla... Krita bir dijital boyama programıdır. Paint ama kat kat daha gelişmişi gibi düşünün. https://krita.org/en/ krita.org GIMP'in amacı zaten açılımından anlaşılıyor: GNU Görüntü İşleme Programı GIMP GIMP - The GNU Image Manipulation Program: The Free and Open Source Image Editor www.gimp.org Inkscape ise vektörel çizim programıdır. Tıpku Adobe Illustrator gibi. Inkscape - Draw Freely. | Inkscape Inkscape is professional vector graphics software which runs on Linux, macOS and Windows desktop computers. inkscape.org Aşağıdaki komutlardan yararlanarak kurabilirsiniz: Bash:Panoya kopyala Krita: pkexec apt install -y krita GIMP: pkexec apt install -y gimp Inkscape: pkexec apt install -y inkscape