A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 24 Mart 2021 #1 2-3 yıldır paint.net kullanıyorum ama yetersiz gelmeye başladı. GIMP'e geçmeye karar verdim ama hep giriş rehberleri var. Detaylı bir şey bulamadım. Arayüzü de bayağı karışık. Bir öneriniz var mı?
2-3 yıldır paint.net kullanıyorum ama yetersiz gelmeye başladı. GIMP'e geçmeye karar verdim ama hep giriş rehberleri var. Detaylı bir şey bulamadım. Arayüzü de bayağı karışık. Bir öneriniz var mı?
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 24 Mart 2021 #2 Photoshop kullanın hem arayüz hem kaynak açısından.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 24 Mart 2021 #3 avis1 dedi: Photoshop kullanın hem arayüz hem kaynak açısından. Genişletmek için tıkla... Maalesef çok pahalı. Grafik tasarımdan para kazanmıyorum. O yüzden ona o kadar para veremem.
avis1 dedi: Photoshop kullanın hem arayüz hem kaynak açısından. Genişletmek için tıkla... Maalesef çok pahalı. Grafik tasarımdan para kazanmıyorum. O yüzden ona o kadar para veremem.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 24 Mart 2021 #4 Hocam, bu kanal iyidir, tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam, bu kanal iyidir, tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et