Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.358 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #1 Evet sorum yukarıdaki gibi. Linux'ta 3. haftam ve malum insan alıştı mı bırakamıyor bazı şeyleri. GIMP uygulamasını PhotoGIMP'e çevirmeme yardımcı olur musunuz?
Evet sorum yukarıdaki gibi. Linux'ta 3. haftam ve malum insan alıştı mı bırakamıyor bazı şeyleri. GIMP uygulamasını PhotoGIMP'e çevirmeme yardımcı olur musunuz?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.247 Çözümler 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 24 Ocak 2024 #2 Burada adım adım anlatmışlar, videolar da mevcut aratınca çıkıyor.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.358 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #3 Mert Can Urcan dedi: Burada adım adım anlatmışlar, videolar da mevcut aratınca çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. GIMP'i photoshopa çevirdim fakat klavyenin Yunanca çalıştığını gördüm. Nasıl düzeltiriz?
Mert Can Urcan dedi: Burada adım adım anlatmışlar, videolar da mevcut aratınca çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. GIMP'i photoshopa çevirdim fakat klavyenin Yunanca çalıştığını gördüm. Nasıl düzeltiriz?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.247 Çözümler 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 24 Ocak 2024 #4 Ahmsef dedi: Teşekkürler hocam. GIMP'i photoshopa çevirdim fakat klavyenin Yunanca çalıştığını gördüm. Nasıl düzeltiriz? Eki Görüntüle 2095448 Genişletmek için tıkla... Kalispera komşi. Font sebepli olabilir mi sence? Katman ismi doğru çünkü?
Ahmsef dedi: Teşekkürler hocam. GIMP'i photoshopa çevirdim fakat klavyenin Yunanca çalıştığını gördüm. Nasıl düzeltiriz? Eki Görüntüle 2095448 Genişletmek için tıkla... Kalispera komşi. Font sebepli olabilir mi sence? Katman ismi doğru çünkü?
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.358 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #5 Mert Can Urcan dedi: Eki Görüntüle 2095540 Kalispera komşi. Font sebepli olabilir mi sence? Katman ismi doğru çünkü? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal öyle hocam. Yarın denerim.
Mert Can Urcan dedi: Eki Görüntüle 2095540 Kalispera komşi. Font sebepli olabilir mi sence? Katman ismi doğru çünkü? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal öyle hocam. Yarın denerim.