Gini talent güvenilir mi?

Selamlar sözleşmeyi daha onaylamadım ve vergi mükellefi olmak ille ilgili kaygılarım var.
her işlemimizi dijital ortamdan yapabilir miyiz çünkü şuan ve bir süre Türkiye'de değilim ve olmayacağım Ayrıca konuyla alakasız Vergi mükellefi olmak Ösym yerleştirme bursunu düşürür mü ? yada bağkur ileride ssk ile problem yaratır mı bilenler aydınlatırsa çok iyi olur.

Yaklaşık 1 hafta oldu 7150 civarı br lik bir görev tamamladım sadece 30 brlik bir testi bir türlü geçemiyorum yardım edebilecek varmı , birde discord grubu var ise benide alırmısınız

Maaşı yatan var mı

Ne zaman başladınız hocam çalışmaya. Kazancınızı önceden mail atıyolar yendex maillerinize düşer normalde. Hesap bildirimini doğru yaptıysanız yamış olması lazım.
Hocam merhabalar paranizi cekebildiniz mi

Hocam sözleşmeyi onayladıniz mi

Son düzenleme:
@Mr0Wido ödeme aldınız mı ve şeyi merak ettim banlanma falan oldu mu sizde? Yaklaşık 2 ay olmuş sizinki sanırım.

Merhaba sonuç ne oldu acaba bilgilendirebilir misin?

Merhaba güncelleme yapabilir misiniz?

Merhaba herkese. Ben kurulumlarimi yaptim, egitim videosunu izledim simdi gorev bekliyorum. Merak ettigim sey su: Burada duzenli bir sekilde para kazanan var mi?

Havuz tipi islerin sarpa sarmasi cok kisa surebiliyor. Mesela outlierda calisiyordum, surekli egitim geliyordu ve havuz tipi is vardi. Bir gorev geliyodu yarim saat icinde bitiyodu. Bir ayda 2 saat calisabilmistim sadece, ki bunun icin de saatlerce training yaptirdi bana site . Burasi da onun gibi bir yer mi acaba?Calisan arkadaslardan guncel yorum okumak isterim.

Yaklaşık 1 hafta oldu 7150 civarı brlik bir görev tamamladım sadece 30 brlik bir testi bir türlü geçemiyorum yardım edebilecek var mı, bir de Discord grubu var ise beni de alır mısınız?

Merhaba var ama burada paylaşamıyorum maalesef bir süre ceza aldım bu yüzden.

@Mr0Wido ödeme aldınız mı ve şeyi merak ettim banlanma falan oldu mu sizde? Yaklaşık 2 ay olmuş sizinki sanırım.
banlanan arkadaşlar oldu fakat görevleri sallamasyon yapmadığınız sürece ve dikkat etmeniz bgereken birkaç husu var vpn kullanmak gibi, ginin kendi forumundan bulabilirsiniz. Yani banlanmak kolay gözükmüyo en azından yavaş yavaş düzelen bir konu. Fakat belli bir görevde kalite düştüğü anda banlamasalar dahi görev verme konusunda tamamen kapalılar bir nevi fişinizi çekiyolar.

Merhaba sonuç ne oldu acaba bilgilendirebilir misin?

Merhaba güncelleme yapabilir misiniz?

Yani diğer arkadaşa bahsettiğim gibi görev kalitemin düştüğünü sanmıyordum fakat olabilir o görevi tam kavrayamamış olabilirim. Değerlendirme şekilleri nasıl onu da bilmiyorum tabii ama sonuçta bir çalışanım ve diğer bir görevde de belki daha başarılı olabilirim. Bu durumda o göreve ait tekrar training ve exam yollamalarını bekliyor insan çünkü görevleri almadan zaten bu sınav sürecinden geçiyorsunuz ve ona göre size görevleri veriyorlar. Zaten sınavını geçtiğim ve aldığım görevlerden kalitem bir nebze düşüyorsa tekrar sınav yapmalarını beklerim. Fakat yollamadılar. Ya da başka çeşit görevleri atmaları lazım fakat kestiler yani bir ay öncesinden arama kalite ile alakalı bir görev dahi atmadılar. Son beş gün içerisinde hiç görev atmadılar şimdi arada sırada günde 200 300 brlik görev atıyorlar. Belki daha oturmamış bir sistemin kurbanı oldum bilmiyorum. Ama gördüğüm kadarıyla devamlı ve güzel ilerleyen arkadaşlarda var. Bu durum pek ginin elinde olan birşey de değil. Yandex'in sistemiyle alakalı bir durum.

Son düzenleme:
bu iste ingilizce sart arkadaslar ona gore girin. egitim dokumanlari ve tasklar ingilizce.

hocam harita icerik saglayici pozisyonunda durumlar nasil bilginiz var mi?

Son düzenleme:
Yaklaşık 1 hafta oldu 7150 civarı br lik bir görev tamamladım sadece 30 brlik bir testi bir türlü geçemiyorum yardım edebilecek varmı , birde discord grubu var ise benide alırmısınız
Ben de bi exam'e girdim ama kaldım, ikinci şansın felan var dendi ama ne zamana yenisi geliyor? Bilgin var mı? (arama moto. geliş. uzmanı)

Merhabaaa. Ben sözleşmeyi onayladım ama daha hesap açtırmadım vergi işlerini falan da halletmedım bu hafta onları halledeceğim daha sonra da genç girişimci desteğine başvuracağım. Ama kafam cok karısık. Hesap açtırdıktan ve Bağ-Kur basladıktan sonra girişimci desteğine kabul edilmezsem sözleşmeyi fesh etmem halinde üstümden Bağ-Kur borcu kalkıyor mu? Ne yapmami onerirsiniz. Hiç mi girişmesem bu işe.

Rapor

@Mr0Wido bana baska bi site üzerınden fark etmez o dc linkini atma sansın var mı acaba​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…