Gini talent güvenilir mi?

"Image Description" görevini yapan var mı? Görev bitmiyor ve başka görev de gelmiyor.
Resim başına 3.5 BR gibi komik bir payment ı var bir de

Telegram grubu kurmak daha mantıklı olabilir birbirimize daha hızlı yardımcı oluruz. 33 brlik görevi bende geçemedim sallamasyon yapmadan PDF'e bakarak yapıyorum lakin yanlış diyerek yanlış şıkları göstermiyor gösterdiği yanlışlarda doğru yaptığım şıklar

Bana 33 br lik görev dışında bir görev geldi 1 hafta sonra

Hocam selamlar. İşte herhangi bir gelişme oldu mu? Ödeme de sıkıntı oldu mu?
Son olarak da Bağ-Kur için ne kadar borç çıktı, cevaplarsanız çok sevinirim.

Bana mesaj geldi ödemeniz var diye 1000 TL üzerinde ve yatacağım söylendi 15 kasımda şimdi hesap açtırıp bilgileri ileteceğim

*Yatacağı söylendi

3 günde 9 tane görev yollamışlar. Sanırım kaldığım Sins. 2.0 examında doğru cevap sayım yüksekti. Farklı farklı alanlarda practice , quiz , falan gelmiş 3 tanede farklı exam. Puanları da gayet yüksek. SSKlı çalıştığım için istisna belgesi ve YK hesabı açtırıp onaylattım bir gün sürdü bir sorun çıkmadı. Şuan herşey mükemmel gidiyor fakat ödeme periyodlarına baktığım zaman bu ay yaptığımız görevleri aralık ayında ödemesini alacağız diye görünüyor. Yani şöyle 10/16 – 11/15 arası yapılan görevler 12/10 – 12/15 tarihlerinde ödemesi yapılıyor.

Bana mesaj geldi ödemeniz var diye 1000 TL üzerinde ve yatacağım söylendi 15 Kasım'da şimdi hesap açtırıp bilgileri ileteceğim

*Yatacağı söylendi

Tamamdır, teşekkürler.

SSK'lı çalışmıyorum, gönderilen sözleşmeyi imzalayarak yanıtladım ve 'İstisna Belgesi'ne dijital ortamda başvurdum. Sürecin ilerleyişini kafamda oturtamadım yardımcı olur musunuz? GG dediğiniz İstisna Belgesi mi? İstisna Belgesi onaylandıktan sonra bankaya onunla gidip hesap açtırıp sonra Gini'ye bildirdiğimiz zaman Bağ-Kur ödemesi çıkmıyor mu?

İstisna belgesini aldıktan sonra bankaya o belge ile gideceksiniz ve hesap açtıracaksınız benim bağkurum hesap bilgilerimi ginitalent a bildirmeden önce çıktı

Nasıl önce çıktı anlayamadım?
Bağ-Kur ödememek için izlenmese gereken yolu merak ediyorum açıkçası. İstisna belgesi yeterli mi bunun için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…