Gini talent güvenilir mi?

Hayır hem dilekçe hem de genç girişimci belgenin çıktısını canım, ben o şekilde gönderdim birkaç gün içinde sisteme işlendi ve Bağ-Kur borcum da silindi. İkamet adresine yakınsan direkt elden genç girişimci belgeni götürmen yetiyor sanırım dilekçeye de gerek yok, bir de elden verince daha çabuk siliyorlar borcu

Aşırı güzel olur

Merhaba, ben de aynı durumdayım da kargolama sürecini nasıl yaptınız? Direkt SGM'nin adresine postaladınız mı, hangi kargoyla verdiniz, ücreti vs nasıldı? Ayrıntılı bilgi verme ihtimaliniz var mı?
Merhaba bekledim bir kaç gün borcumu sildiler bilgin olsun senin de <3

Hayır hem dilekçe hem de genç girişimci belgenin çıktısını canım, ben o şekilde gönderdim bir kaç gün içinde sisteme işlendi ve bağkur borcum da silindi
bana dönüş olarak herhangi bir belge gelmedi ama . aradığımda ise bana bir belge gelmeyeceğini dilekçeyi gönderdiysem sistemin kabul ettiğini söylediler.. ne yapmam gerekiyor? vergi istisna belgesi ve genç girişimci belgemle mi gideceğim yani

Dc verebilir misin? Buradan bilgilendirmek istemiyorum başımıza iş almayalım hocam

Ne demek istediğini anlamadım ama istisna belgesine online vergi dairesi üzerinden başvurdum o süreç online işliyor. İstisna belgesini yolladıktan sonra da onlar, genç girişimciye başvurdum yine online vergi dairesi sisteminden online olarak. Ardından genç girişimciyi de online yolladılar pdf çıktısını aldım ikamet adresime uzak olduğum için ptt ile gönderdim, yakınsan elden veriyorsun; sgknin süreci online olmuyor

Nereyi aradın sen bir de onu da anlamadım, twitter, insta, dc vs varsa yazar mısın oradan anlatayım

Son düzenleme:
bana pdf şeklinde herhangi bir belge gelmedi onu demek istiyorum. ben vergi dairesini aradım böyle böyle diye hani bana belge gelmedi ne yapmam gerekiyor diye. ne istisna belgesinin ne de genç girişimci belgesinin dönüşü yapılmadı.

tabi yazayım

Ben başvurunca istisna belgesini sisteme yüklediler (gib'e) sonra o yüklenince de genç girişimciye başvurdum onu da yüklediler (yine gib'e) sistemde doğru yere baktığından eminsen niye öyle bir şey demişler anlamadım sgkya genç girişimci belgesinin çıktısını vermen lazım çünkü. sana ulaşabileceğim bir yer yazarsan nereye bakman gerektiğini anlatırım

tamamm

Son düzenleme:
Dostlar, bana 29 Ekim'den beri yapabileceğim görev gelmiyor. Bildirdiğimde ilk çözdüğüm sınavın kalitesinin düşük olması gerekçesiyle olduğu söylendi. Şu noktada nasıl bir yol izlemeliyim, diğer sınavlar vs ne zaman geliyor bilgili arkadaşlar bir yardımcı olursa çok sevinirim. Ayrıca sizlerde görevler ne sıklıkla geliyor, beklentinizi karşılıyor mu?

Size mobilde mesaj atamadım. İletişime geçer misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…