Gini talent güvenilir mi?

3 aydır çalışan birisi olarak söylediklerine kısmen katılıyorum.
Neden kısmen onu açıklayayım. Bu dediklerinde senin şartlarında olan birisi için tamamen haklı bir isyan ve çok haklısın. Fakat her zaman söylüyorum, ve bunu Gini kendisi de açıklamıştı. Bu işe ek iş gözüyle bakılmalı ve tek gelir kapısı olarak görülmemeli. İlk ay ben 10 k para kasıp aldım benim kendi işim bundan farklı ama home office çalıştığım için ek bir iş olarak girmiştim. SGK da olduğu için bende herhangi bir bağkur vs. ödemedim. O yüzden ne yaptıysam kardı benim için. Görev gelmiyor konusunda da ilk 1.5 aydan sonra neredeyse hiç görev gelmedi gelenler de çok çok düşük maddiyat getiriyor. Bu ay muhtemelen 4k ile bitiricem. Eğer sgk olmasa -2900 tl zarardaydım Bu işe sgklı veya genç girişimci belgesi alabilecek kişiler ek iş olarak başlamalı. Onun dışında ilk ayda gelen görev sayısına bakılarak bir yola çıkmayın
Evdeki hesap çarşıya uymuyor.

Vallahi dostum şemsiye demek istiyorum. ama dediğin gibi genç girişimci desteği ya da sgk ödeniyorsa hiiç problem yok bir de yeniyim açıkçası yani hemen zönk diye öğrenmeni istiyorlar. Sistem dandik ya biraz.

İlk ay sanırım deneme gibi bir şey
hocam base rate ne oluyor? Yüksek olması iyi bir şey mi

Bana hala görev gelmedi evet ben biraz anlayana kadar havamı aldım şimdilik ama işte mesela bazı sitelerde başarı oranınız yazıyor, bunlar çok acımasız, amaç biraz başarısız olanı dehlemek sanırım ama olsun bakalım görev gelirse yaparız. Başarılar dilerim.

Base Rate ( BR ) Para birimi olarak görebilirsin. 1 BR = 0,36 Türk lirası ediyor.
3,688.00 yazıyor bende 3 görev yaptım daha ilk gündeyim 1327 küsür tl mi yapıyor yani

Hocam benim base rate 8,688.00 yazıyor. 3127tl mi oluyor yani. 2 günde 20 görev yaptım

Son düzenleme:
3,688.00 yazıyor bende 3 görev yaptım daha ilk gündeyim 1327 küsür tl mi yapıyor yani
Aynen. %15 Vergi kesintisi sonrası elinize geçecek net tutar 1.128,50 TL olacaktır. Kolayca net tutar hesabı için 0,306 ile de çarpabilirsiniz. (%15 vergi kesintisini otomatik çıkarmak için.)

Aynen. %15 Vergi kesintisi sonrası elinize geçecek net tutar 1.128,50 TL olacaktır. Kolayca net tutar hesabı için 0,306 ile de çarpabilirsiniz. (%15 vergi kesintisini otomatik çıkarmak için.)
Teşekkür ederim hocam. Bankaya gidemedim henüz hesap açtırmaya. Sanırım ocak 15ine sarkıcak maaş ödemesi

Yapı Kredi uygulamasında hesap adı ne gözüküyor? Vadesiz TL hesabı olarak gözüküyor bende öyle mi olması lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…