Gintama ciddi bölümler ne zaman başlıyor?

Merhaba arkadaşlar, YouTube'dan gintama fight sahnesi izledim ve aşırı çok beğendim ama komedi olduğunu duyunca izlemeye başlamaktan vazgeçtim ciddi yerlerde varmış bildiğim kadarıyla fightların döndüğü komediden uzak bölümler kaçıncı bölümden sonra başlıyor acaba direkt o bölümden başlıyayım. Ciddi anlamda dövüşlerini çok beğendim çizimlerini de aynı şekilde, komedi yerlerini atlayıp ciddi Arc'ları izlemek istiyorum direkt yardımcı olabilir misiniz?

Böyle izleyeceğine hiç izleme daha iyi...

Konusu yok diye biliyorum

Konusu yok diye bildiğin Gintamanın mangası 77 cilt, animesi 367 bölüm. Sadece başları komedi ağırlıklı episodik ilerliyor ama orada da bir sürü karakter tanıtıyor. Kaldı ki Gintamadaki komedi çoğu komedi animesinde yok. İlk 2 bölümü geçip 3'ten başlayabilirsin. 1-2 filler o yüzden geçebilirsin dedim, ama izlemeye değer. Bunun dışında gintama filler yazıp bakma hatalı olduğunu söyleniyor netteki listelerin sadece 1-2 doğru. Bir de zaten öyle çok filler yok Gintamada.

Mini tavsiye olarak da Türkçe anime sitelerindeki ergenlerin dediklerini/yorumlarını vs kaale almazsan iyi edersin. En azından yanlış yönlendirilmezsin veya spo yemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…